FunkY HalloweeN с Mr. Brown Sugar & SouthWick


FunkY HalloweeN с Mr. Brown Sugar & SouthWick

6024

Mr. Brown Sugar & SouthWick са главните действащи лица в партито FunkY HalloweeN, което ще се състои в столичния джаз-бар Soul In Da Hole от 22 часа в неделя, 31 октомври.

SouthWick е банда от млади ентусиасти, които с постоянство се грижат за доброто име на фънка. Музикантите положиха много усилия през последните седмици, за да отпразнуваме Halloween по подобаващ начин, издадоха от управата на заведението.
 
Волен Милчев (вокал), Божидар Василев (тромбон), Денис Попстоев (саксофон), Димитър Бакърджиев (тромпет), Александър Славчев (китара), Деан Илиев (ударни), Михаил Филипов (пиано) и Цветомил Милчев (бас) се опитват да вдъхнат живот на няколко тикви, да изработят паяжина от цветни конци, която поне 31 секунди да се задържи на тавана, както и така да се дегизират, че един друг да не могат да се познаят, не скриха организаторите.

Резултатът от творческите им пориви, поднесен с прилична доза фънк (сигурни сме, че поне фънкът добре им се получава), ще блесне в целия си
зловещ блясък на събитието, обявиха от техния мениджмънт.

Костюм контрол на входа няма да има, но за всички, които тази вечер поне мъничко не приличат на себе си, ще има изненади. Малки, но от сърце.

Вход 7 лева.

Джаз-бар Soul In Da Hole е на булeвард "Витоша" 180.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички