Дуетите сменят партньорите си във Великолепната шесторка


Дуетите сменят партньорите си във Великолепната шесторка

5012

Предпоследният епизод на „Великолепната шесторка” ще донесе много изненади за зрителите на bTV утре.

Дуетите ще си сменят партньорите като новите двойки, както и редът им на излизане на сцената, ще се определят чрез жребий.

Така Ники Мартинов, Емо Чолаков, Йорданка Благоева, Славчо Пеев, Албена Михова и Валентина Войкова ще имат съвсем малко време, за което да научат песните, избрани от шестимата певци.

Големият финал е на 7 декември.

Над 50 000 лева за мисията на "Великолепната шесторка" донесе рок изявата на участниците снощи. Най-активните дарители се оказаха децата от различни градове в страната. Сумата, събрана за проекта "Семейство за всяко дете", вече е близо 800 000 лева, а за създаването на първия център за бебета и родители в Шумен са необходими 984 000 лева.

С набраните от шоуто средства ще бъде реализиран проектът на УНИЦЕФ "Семейство за всяко дете", който цели затварянето на дома за бебета в Шумен и създаване на център за бебета и родители в града, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство. За децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители.

Специалистите в центъра ще работят и по превенция на изоставянето в Шуменска област като ще оказват подкрепа на родители, които не могат сами да се грижат за децата си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички