Поли Паскова пее за отбора на сина си


Поли Паскова пее за отбора на сина си

5180

Фолклорната прима Поли Паскова ще изнесе благотворителен концерт за баскетболния отбор, в който играе най-големият й син Любен ПасковДунав Русе.

Рециталът ще се състои в спортна зала "Дунав Русе" от 19.15 ч. днес. Народното веселие включва хитовете от последния двоен албум на изпълнителката на "Пайнер" – "Моите песни – песни с благослов", съпътствани от професионални танцьори. На предстоящия концерт се гледа с голям интерес, тъй като подобни прояви са рядкост в общината. Очакват се много любители на фолклора и българските народни танци, които предварително са закупили билети на челните места в залата.

Теренът в залата е застлан със специална настилка, за да могат да се играят хора. Голяма част от средствата на концерта ще бъдат дарени на мъжкия баскетболен отбор на Дунав Русе - млади и переспективни момчета. В отбора играе и най-големият от тримата синове на Поли - Любен Пасков, които отскоро се завърна на терена след тежка операция на рамото.

Съвсем наскоро изпълнителката бе поканена от президента на баскетболната федерация по баскетбол Михаил Михов да пее на парти. Бившата националка била много развълнувана от срещата с бивши и настоящи треньори, съдии, колеги и ръководители. Но в разгара на купона, да пеят заедно с нея се включили и треньорите - Иван Чолаков, Георги Димитров, Христо Христов, Росен Бърчовски.

За първи път озвучителят на певицата виждал на едно място толкова големи българи и със задоволство установил, че Поли със своите 182 см, не е чак толкова висока между тях.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички