Концертът на Вая Кон Диос – разпродаден напълно


Концертът на Вая Кон Диос – разпродаден напълно

6573

Билетите за предстощия концерт на Вая Кон Диос (Vaya Con Dios) са напълно разпродедани, съобщиха организаторите от Loud Concerts.

Както MySound.bg извести, белгийската формация ще се изяви за втори път у нас в зала 1 на НДК на 19 февруари.

Поради огромния интерес към събитието ще бъдат пуснати допълнително количество билети за правостоящи. Те ще са в продажба от 14 февруари, понеделник, в Билетен център, НДК, и в интернет на адрес www.ticketstream.bg с цена 45 лв. за билет.

Обичаната формация пристига в София ден преди концерта в екип от общо 12 души. Музикантите ще отседнат в столичния хотел "Кемпински - Зографски", а чаровната Дани Клайн (Dani Klein) желае да е настанена в уютна стая за непушачи и по възможност с красива гледка към града. В менюто по време на престоя им в България гостите държат на здравословната храна от качествени екологично чисти продукти.

"Ще бъдем седем души на сцената. Песните, включени в програмата, ще са комбинация от хитовeте ни като "What's А Woman" и "Don't Cry For Lui", както и песни от новия ни албум", споделя вокалистката.

На въпроса какво си спомня от България, тя отговаря: "Спомням си, че страната е много зелена и природата ви е много красива. Спомням си и вашето сирене, много ми хареса".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички