ЧРД на Стартер по БГ радио. 9 сезона смях


ЧРД на Стартер по БГ радио. 9 сезона смях

5434

Популярното предаване "Стартер" по "БГ радио" навършва 9 години днес.  

Най-забавното сутрешно радиошоу в българския ефир излиза на свобода след 9 години! 9 сезона водещите Симо и Богдана убиват от смях слушателите с остроумните си шеги и неизменно чувство за хумор, анонсираха шеговито от медията.
 
Тандемът от стопроцентови професионалисти ще чака всичките си фенове и жертви на шегите през годините в ефира на радиото между 7 и 11 тази сутрин в ресторант МcDonald’s на 9-та спирка на метрото при СУ "Климент Охридски".

Симо и Богдана ще стартират десетия си сезон с ъс своите най-близки приятели сред звездите и техни почитатели. А всеки, който е "умирал от смях", слушайки любимата си ефирна двойка, може да ги намери на 9-а метроспирка и да отправи "обвиненията" си към тях лично. По време на четиричасовия, предаван на живо по "БГ радио" купон, всеки гост на предаването ще направи признание, принуден от безотказния детективски подход на Симо и Богдана.

Деветата годишнина на "Стартер" ще събере за пореден път най-любимите български звезди, интересните гости, и други известни "престъпници", които са били съучастници на водещите през всичките 9 сезона смях. Всички те ще се присъединят към празника в метростанцията за сутрешното си кафе.

Станете свидетели на местопрестъплението, приканиха от медията.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички