Екстра Нина: Съсипаха ни младите колежки!


Екстра Нина: Съсипаха ни младите колежки!

5318

Екстра Нина, която беше в нелегалност, след като се разбра, че съдия-изпълнител я издирва за дългове към банка, се появи в публичното пространство.

Нещо повече - ветеранката разкри в прав текст голата истина за поп-фолк бизнеса, писа в. "Шоу".

"Навремето, когато бяхме в "Пайнер", първите години Митко Димитров ни плащаше албумите. Първите ми няколко албума, албумите и на Цвети, и на Глория - той ни ги плащаше. Когато пристигнаха нови колежки и казаха, че подаряват албумите си с цел реклама, абсолютно всичко се промени... Дойдоха нови колежки, които даваха и даваха, идваха още нови колежки, които даваха и даваха, за да бъдат забелязани. И ние, по-старите изпълнители, бяхме на малко проценти от участията, които се дават на фирмата, почнахме да отстъпвани назад. Ние бяхме на по 10 процента, станахме на 15, на 20, на 30, на 30, на по 35, а новите започнаха с по 50, 60 и 70 процента. И всяка нова подбива това, което си създал", ракри Екстрата как силиконовите кукли с паралии зад гърба си им изяли хляба.

Екстра Нина не крие разочароването си, че правилата в този бизнес са все по-неизгодни в последните години за изпълнители, които нямат финансов благодетел. "Всичко съсипаха, целия бизнес съсипаха колежките. Е, това е. Как може сега ти да плащаш, за да те дават по еди-коя си телевизия. Напротив - те трябва да искат да те дават, а не ти да им плащаш. Това е просто смешно. Вече няма спасяване! Колежките са виновни и аз ги упреквам в това. Не искам да цитирам имена, но от 2000 година се появиха много хора, които развалиха бизнеса", категорична е Екстра Нина.

Заради всичко това тя обяви, че е решена да си направи собствена музикална компания.     

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички