Ивена отпразнува рождения си ден в компанията на 600


Ивена отпразнува рождения си ден в компанията на 600

4833

Ивена отпразнува рождения си ден шумно в столичния клуб Playhouse.

Поп-фолк изпълнителката купоняса с повече от 600 гости – студенти от УНСС, оная вечер.

Освен рожденичката, на сцената се качиха още Теньо Гогов, Джина Стоева, Ангел, Теодора, Крум и Пепа. А страстите на веселбата се нажежиха до червено, когато прозвучаха хитовете "Моля за внимание", "Трима музиканти", "Една новина", "Скочи ми", "Моят номер" и много други.

Безброй букети и скъпи подаръци показаха на Ивена колко значима е за близките си хора. Сред тях се открои жестът на Ангел, който я зарадва с огромна торта с нейния лик отгоре, като й я поднесе, припявайки "Happy Birthday To You". Джина Стоева пък, след дълго чудене, реши да сбъдне мечта на своята най-добра приятелка - да й даде ваучер за пътуване с дестинация по избор. Засега обаче остава отворен не само въпросът накъде ще потегли звездата на "Ара Мюзик", а и в каква компания – дали ще вземе със себе си своята дуетна половинка, или някое гадже.

В интерес на истината, много мъже се навъртаха около рожденичката, но тя не представи никой като новото си гадже, издадоха присъстващи на изявата.

Ивена обяви неотдавна, че се е разделила с последния си приятел. Въпреки всичко по нищо обаче не личеше, че тя страда от любовна мъка. Изпълнителката блестеше в екстравагантен, но много сексапилен тоалет, подбран специално от дизайнерките Марина Милчева и Димка Шаламанова, а усмивката не слизаше от нейното лице.

Тя посрещна утрото с много танци и наздравици.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички