Супершоуто на Румънеца и Енчев в Пловдив довечера


Супершоуто на Румънеца и Енчев в Пловдив довечера

5003

Румънеца и Енчев ще отпразнуват своя четиринадесети юбилей на сцена с концерти в Пловдив (Античния театър, 3 юли) и Бургас (летен театър, 7 август).

И двете изяви започват в 20. 30 ч.

Феновете ще чуят нови песни на дуета, сред които "Слънцето и ти", "Селско момиче", "Аз те искам", "Кавали”, "Данък любов", както и хитовете "Шатрата", "Пипни ме тук", "Моята жена", "Giliai", "San Sanana", "Ако кажеш не", "Столична" и други. Ще бъде представена и най-новото парче - "Моята жена" 2, (10 г. по-късно)". Тя е част от новия,  четвърти самостоятелен албум на тандема  – "Слънцето и ти".

Специално за концертите се изработени нови аранжименти на песните, които публиката ще има възможност да чуе на живо, представени с бенд. Ефектна и динамична мултимедия ще украси Супершоуто на Румънеца и Енчев.
 
"Екипът е над 25 души - сериозна организация за българските мащаби", споделя Енчев. В концертите ще участват Насо и Мариета, супермомичетата, трупата за циркови и атракциони изкуства към Двореца на децата в София, шефът на мафията Дон Корлеоне, Главата на римокатолическата църква и други, начело с президента на българския шоубизнес - Митьо Пищова (на живо)", обясняват от мениджмънта на зевзеците.

Билети - онлайн чрез Eventim.bg и Ticketstream.bg, както и от касите на летните театри. Цените на пропуските са от 8 лв. до 12 лв., а всеки, закупил ВИП- билет, ще получи албума "Слънцето и ти". Промоутърите са предвидили отстъпка за всички родители, които искат да подарят спомен на своите деца.

Всички деца до 10 години влизат безплатно, стига да са с придружител!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички