Eлица Тодорова работи по албум с дуети


Eлица Тодорова работи по албум с дуети

4793

Eлица Тодорова започва работа по албум с дуети през 2012.

Дискът ще се нарича "Светлина".

Освен като партньорка на Стоян Янкулов-Стунджи и солова изпълнителка, певецата/перкусионистка нашумя от проектите си с хип-хопъра Криско ("Лудинощи ") и квартета Стрингс ("Молитва"), пя с Валя Балканска и обяви, че работи с бийтбоксъра Скилър (Skiller) и Графа.

Както MySound.bg вече огласи, последното парче на пробивната варненка - "Светлина", е дует с Гал Сасон (двамата на снимката).

Тодорова обединява мощния си глас, барабани и енергийни сили с американеца от израелски произход, интерпретирайки български фолклор и индиански мотиви. Изпълнителката е автор на музиката и текста, тя е и продуцент на песента. Аранжименът е на DJ Климент (Kliment).

Във видеоклипа участват гайдарят Петьо Костадинов, Мирослав  Иванов - китари, хармонии, Стунджи (ударни). Петгодишните Сара и Боян, които свирят на дайре, са възпитаници на Тодорова, която която преподава ударни инструменти на деца в музикалното училище в София. Самата тя се изявява на уникалени инструменти, обединени в комплекта, наречен космическо дърво. Той се състои от 10 барабана и е висок 2.1 метра. 150 статисти и танцьори бяха набрани чрез кастинг за продукцията.

Кадрите са заснети в пещерата "Очите на Бога", която се намира на 150 км. от София в Подбалкана; в столичния зоопарк и във филмовото студио UFO.

"Светлина" ще бъде издадена в България, Израел, САЩ, Мексико и Русия с новата книга на Сасон, която ес работно заглавие все още, по думите на Тодорова.

Гал, новата й дуетна половинка, е астролог и учител по кабала - древно юдейско мистично познание. Освен това е професионален музикант и писател. Преподава астрология в Юдаисткия университет в Лос Анджелис, а в България е напът да излезе новата му книга "Космически навигатор". Бабата на Сасон е българска еврейка от Варна, известна модистка в морския град навремето.

"Едно желание може да промени вашия живот" на Сасон е сред трите най-четени книги в световен мащаб.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички