Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври

Васко Василев завидя на участник как пее в X Factor


Васко Василев завидя на участник как пее в X Factor

6446

И третият епизод на X Factor ще покаже както невероятни изпълнения на надарени с талант участници, така и колоритни кандидати, които истински забавляваха всички залата или разплакаха журито с лошото си представяне.

Този път изпълнителите са от София и Бургас.

Сред тези, които впечатлиха дори безкомпромисния Васко Василев, беше 18-годишният Рафи Бохосян. Тази вечер зрителите ще видят неговото изпълнение на хита "Just A Gigolo", за което Васко възкликна – "Завиждам ти как пееш". Представянето на Станислав и Калоян от Бургас, които се явиха като дует, също беше положително оценено от журито. A eдна млада изпълнителка от  кастинга в морския град – Даяна на 21,. дълго се е колебаела преди да вземе участие в музикалното шоу. Тя била раздвоена между любовта и X Factor. Феновете на музикалното шоу ще могат да проследят какво решение ще вземе Даяна довечера.

Чернокожа изпълнителка от Люлин ще успее да зарадва журито и публиката със своя избор на песен и вокални умения. Според Поли този ритъм тече в кръвта ѝ, тъй като Прея е дете на майка българка и баща нигериец. Коя е песента, която Прея е избрала, ще стане ясно по "Нова телевизия" от 20.00 ч. днес. Зрителите ще чуят изпълнение на българска песен от чужденец. След "Облаче ле бяло" на Рафаел, вниманието на журито беше приковано от песента на Орлин Горанов и Мариана Попова "Чуй ме", представена от Лорън от Великобритания.

В епизода не липсваха и колоритни личности. Някои от неопитните участници бяха заложили на поп-фолк изпълнения, от които на Мага му замириса на кебапчета... Други дръзнаха да изпълнят песен на великия Майкъл Джексън (Michael Jackson), за когото Мага споделя, че никой не трябва да смее да имитира. Един човек обаче успя да впечатли строгия съдия с представянето на песента "Heal The World" и накара Мария Илиева и Поли Генова да затанцуват...

Зрителите ще успеят да се доближат по-близо и до личния живот на един от членовете на журито. Аудиторията ще се запознае с двете сестри на Васко Василев –  Виктория и Вивиан (на снимката), които живеят в Германия. Те изненадаха цигуларя, който не ги беше виждал от много време.

Само за първите два дни шоуто X Factor е гледано над 40 000 пъти в Nova Play. Всеки епизод проследява изтощителните 12-часови кастинги, които екипът засне в продължение на 3 месеца.

Освен емоцията за самите участници, които за пръв път се явиха пред съдиите и екзалтирана публика, концертите бяха много вълнуващи, но и изморителни и за самото жури.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички