Tristan и бойни агенти ни мятат в транса на 4 ноември


Tristan и бойни агенти ни мятат в транса на 4 ноември

5534

Не бързайте да приспивате сайкъделик и прогресив транс сцената у нас.

Преди да се унесе в зимна дрямка, тя ще изръмжи за последно през 2011 - в столичния парти център "4 км" на 4 ноември.

След като преди време ни посетиха Атмос (Atmos) и Питър Диджитъл (Peter Digital), този път самият Тристан (Tristan) ще събере хора от цяла България, които иначе трудно попадат между четири стени.

От оупън еър фестивалите из планини и езера, трансът ще бъде вкаран обратно  във вълшебната лампа, а в ролята на Аладин ще влезе един от доказаните  оригинали от световен мащаб.

Тристан е в транса още от класическия гоа период в средата на 90-е, когато изплува изпод крилото на Matsuri и Flying Rhyno, а впоследствие бе оценен и от Simon Posford за Twisted Records, в чийто каталог издава не сингли, и цели студийни албуми.

Британецът е постоянно присъствие като изяви на живо. Характерното при него е, че не изневерява на сайкъделик саунда и в нашия век, за разлика от мнозина свои колеги. И макар той да не е нито от най-харчещите се, нито от най-бруталните, си остава запазена марка за госта.

За да бъде преживяването на феновете по-питателно, те получават шанса - преди и след сета на хедлайнъра, да се насладят на поредния лайв на самородния талант Климент (Kliment), на старомодния хард Tripitale и на харизматичния Сурбахар (Surbahar).

Вход - 15 лв.

Лайн-ъп:

Tristan
Once Upon a Time (aka Kliment)
Surbahar
Tripitale

Визуални ефекти: Todorwarp

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички