Следващият албум на Odd Crew: Още по-тежък и с по-сложни песни


Следващият албум на Odd Crew: Още по-тежък и с по-сложни песни

2070

Софийските груув метъли Од Крю (Odd Crew) ще издават първото си DVD - "A Bottle Оf Friends", на 29 декември.

Проектът ще бъде представен с концерт в столичния клуб "Тънка червена линия" същата вечер.

DVD-о включва концерт, заснет от екипа на Supers4upen по време на двете дати за промоцията на "A Bottle Оf Friends" в края на октомври 2010; документален филм за групата, отразяващ последните две години от нейната история; интервю, заснето специално за DVD-о; интервю от радио Z-Rock; двата официални видеоклипа на бандата – "Two Steps To Hell" и "A Bottle Оf Friends".

Междувременно станая ясно, че съставът възнамерява да започне работа по-своя трети албум още през януари.

В интервю за Music Vault музикантите описват звученето на предстоящия диск като по-тежко, като уточняват, че в него ще има и по-дълги и сложни песни с повече разнообразни части.

“Интересното е, че според мен има леко завръщане към някои идеи от времето на Каскадьори (името, което групата носи осем години, преди да го смени с Oд Крю)" – коментира Боян Георгиев–Бонзи. "Тогава правихме по-дълги инструментали, парчета с много различни части, бързи, бавни... В този албум освен че ще има инструментал, ще има и по-дълги парчета. Има две-три над пет минути. Но и са по-разнообразни самите песни. Не са като досега едно парче да е в един стил. Има динамика. Като Од Крю това го правим за първи път", признава още барабанистът.

Групата разполага с материал за 15-16 песни, които възнамерява да започне да записва от следващия месец в собственото си студио Butcherhouse, където бе записан и предишният й албум - "A Bottle Оf Friends". Плановете са новото издание да се появи през пролетта – най-късно до края на май месец.

Од Крю са: Васил Райков – вокали, Васил ПървановскиЧерния - китари, Боян ГеоргиевБонзи – барабани и Мартин Стоянов – бас.   

Цялото интервю на Од Крю - ТУК!

Още - на:

http://www.facebook.com/oddcrew

http://www.youtube.com/ODDCREWofficial

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички