Masters Of The Dance завършиха годината с празничен концерт


Masters Of The Dance завършиха годината с празничен концерт

4371

Танцовата формация Masters Of The Dance и шоу агенция Art Masters отбелязаха края на годината и пожелаха весели празници с тричасов концерт.

Събитието се състоя в ОДК в Перник.
 
На сцената се качиха повече от 150 любители и професионалисти танцьори. Изявата започна с най-малките, които се обучават само от няколко месеца, но вече имат завидни умения и демонстрират огромен хъс. Стилът се смени, когато малката Симона Енчева излезе на сцената с характерната "Лунна походка" на Майкъл Джексън (Michael Jackson) с танц на песента "Били Джийн". С атрактивна нова блок програма се представиха опитните вече танцьори от формацията, които успешно концертират из цялата страна. Момичетата и момчетата изпълниха танци от различни фолклорни области. Цялата зала стана на крака, когато на финала участниците развяха българския флаг под звуците на песента "Земьо моя".
 
Сурвакари нахлуха на сцената, за да изгонят злите духове и коледари наричаха и пожелаха на публиката здрава и щастлива нова година.

Проявата бе дебют за инструменталната формация Art Masters Band. В нея участват трима възпитаници на Музикалното училище в София, сред които и внучката на именития български хореограф Йордан Янакиев - Латина Буневска. Групата изпълни нейно авторско произведение, посветено на дядо й - "Йордановска ръченица". А публиката избухна в аплодисменти, когато в изпълнение на гайда, тамбура и гъдулка прозвучаха любими коледни мелодии от цял свят в аранжимент на музикалния ръководител на формацията Владислав Тодоров. Заедно с тях песни от различни фолклорни области представи познатата на публиката Милана Миланова, която също учи в музикалното училище в София.

Специален гост бе звездата на "Ара Мюзик" Ива Давидова, която заложи на популярни песни от своя репертоар заедно с танцьорите от Masters Of The Dance.

Зрелищно шоу с танци на различни народи представиха Masters Of The Dance. Формацията разходи публиката из слънчева Гърция, гореща Испания и Русия. Финалът  отново изправи публиката на крака. На сцената се спусна българското знаме, а танцьорите извиха хоро на песента "Кой уши байрака".

С този концерт, който бе успешен завършек на годината, танцова формация Masters Of The Dance доказа, че вече има своето заслужено място на националната и световна професионална сцена, както и че възпитанието и обучението на децата и младите хора в любов към музиката и към българското е основна мисия за ръководителите на формацията Красимир Димитров и Владислав Тодоров. Masters Of The Dance вече постигнаха много, но и още много пътища предстоят занапред, споделиха организаторите на концерта.

Събитието бе генерална репетиция за Masters Of The Dance, които обещаха още по-зрелищно шоу на открито в центъра на Перник на 27 януари. Тогава в града се открива традиционният Международен фестивал на маскарадните игри "Сурва" 2012.

Тази година организацията на спектакъла бе поверена именно на популярната танцова формация и на шоу агенция Art  Masters.

Видео от проявата:

www.youtube.com/watch?v=mTGQIiaW6m8

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички