Легендарните рапъри Das EFX с концерт в София


Легендарните рапъри  Das EFX с концерт в София

4501

С Das EFX започва сезонът на рап концертите в България, които ще бъдат организирани от промоутърската организация Hip Hop Inside тази година.

Легендарните американци ще пеят в столичния клуб Mixtape 5 на 16 февруари.

Krazy Drazyz и Skoob пристигат у нас като част от европейското си турне. Рапърите обещават уникална и запомняща се изява, с която да докажат, че, освен ветерани на сцената от 90-е, са и майстори в правенето на едни от най-избухващите "черни" шоута и към днешна дата.

Освен хитовете си дотук, Das EFX ще представят и нов материал, записан за предстоящия солов албум на Dre (Krazy Drazyz). DJ Rawland, Cheebok и Sistah (Hill Homiez) ще отчетат родната хип-хоп сцена на партито.

Билети - на цена от 20 лв.в предварителна продажба чрез мрежата на Eventim и 25 лв. в деня на концерта.

В Das EFX се подвизават Skoob (известен още като Books) и Dre (прочут също като Krazy Drazy). И двамата са родом от Бруклин, но пътищата им се пресичат в университета във Вирджиния. Започват да творят заедно, наричайки се Das - от Drayz And Skoob.

Голямото признание за дуото идва с издаването на дебютния албум "Dead Serious", който разкрива характерния им стил на рапиране, съчетан с интересно звучащи безсмислици (като например маниера да завършват думите с "-iggity") и рага елементи. "Dead Serious" разбива класациите на Billboard и постига платинен статус. Като сингли от него излизат "They Want EFX", "Mic Checka" и "Straight Out Тhe Sewer".

Das EFX си остават едно от задължителните имена в съвременната хип-хоп култура, припомнят фенове.

Dre се впуска в солова кариера през 2006, като досега има два албума за Rockstar Records.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички