Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Най-добрата черна рима - Ицо Хазарта, vs китарата на Митко Кърнев


Най-добрата черна рима - Ицо Хазарта, vs китарата на Митко Кърнев

6096

Следващата седмица в "Черешката на тортата" на масата за петима ще седнат певицата Йоана Захариева, водещата на "Най-добрата майка" – Ирина, най-добрият внук – Тодор Славков, най-добрата рима в хип-хопа – Ицо Хазарта, и най-добрата рок китара – Митко Кърнев.

Pеплики, сълзи и социалистически спомени са само част от съставките на предстоящия кулинарен маратон.

Понеделник ще започне на тежка трапеза с мезета, пържоли, туршийка, домашно винце и ракийка и .... скарване. Остри реплики ще се разменят още в първата вечер, а главни действащи лица ще бъдат домакинята Йоана и Тодор Славков. Дори красивите манекенки, които ще се грижат за комфорта на гостите, няма да могат да предотвратят конфликта между тях. Каква е причината те да се скарат, защо Йоана ще остане разочарована от приятел и какъв ще бъде финалът на вечерта, зрителите ще разберат от в предаването утре.

Изискана вечеря у Ирина, която ще се окаже истински кулинарен майстор, предстои във вторник. За страхотната сьомга и фондюто със сирена в кухнята ще й помага и Иван. Точно те обаче ще докажат, че комбинацията от мъж и жена в кухнята може да бъде взривоопасна. Ирина ще направи остра забележка, Иван ще се разсърди, а причината ще е всичко останало, но не и готвенето. Зрителите ще видят как лидерът на Ъпсурт - Ицо Хазарта, ще изхвърли алкохола и ще разберат какво представлява нетрадиционния десерт "булка и младоженец"?

В сряда под пионерски строй, гостите ще тръгнат към кухнята на Тодор Славков, който ще преизпълни петилетката откъм готвене само за ден. Напълно в негов стил, той ще отговаря за пиенето, а негов приятел – за яденето. Изненадата на вечерта ще бъде сюрприз и за самия него, а за десерт една стара мечта на домакина ще стане реалност благодарение на Митко Кърнев, китарист на D2.

Домакинството на Тодор Славков обаче ще се окаже само прелюдия към партийните спомени и времето на социализма, защото в четвъртък вечер китаристът на D2 ще заведе гостите си не къде да е, а в истинската резиденция на Тодор Живков. Ще се окаже, че точно там внукът му никога не е стъпвал. Кърнев ще приготви вечеря не само с най-добрия си приятел, но и с помощта на жителите на село Богослов. Гостите ще бъдат повече от очаровани, а изненадата направо ще ги разплаче.

Сълзи ще се леят и в последната вечер, когато ще рапира Ицо Хазарта. Той обаче ще се окаже неподозиран талант в кухнята. Зрителите ще видят какво може да просълзи Тодор Славков и как той може да просълзи гостите.

Всички ще си поплачат накрая, за най-голяма изненада на домакина Ицо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички