Babyface Clan, Macrophone и част от Пиромания с общ концерт


Babyface Clan, Macrophone и част от Пиромания с общ концерт

3522

Бейбифейс Клан (Babyface Clan), Macrophone и Димитър Василев-Нуфри и Петко Дреников от Пиромания оформят музикалната програма в поредното издание на Sunday Art Report на 22 април.

Събитието ще се проведе традиционно в столичния клуб "Строежа". Допълнителен колорит в него ще внесе включването на илюзионист за първи път в програмата на фестивала.

Вратите на "Строежа" ще отворят в 19.00 ч. Първи - от 20.00 ч., ще се изяват Нуфри и Пеко, които ще представят едночасов акустичен сет под името Ex-Pyro, включвайки песни на Пиромания и любими на родните рокаджии чужди парчета.

От 21.15 ч. е ред на поредната изненада в програмата на Sunday Art Report - за първи път магическо изкуство на сцената на клуба. До момента като елементи на фестивала, освен музика и литературни четения, са били включвани театър, представяне на филми, прожекции на документално кино, поезия, стенд ъп комедия, "Лига на разказвачите", "Пощенска кутия за приказки", дебати. А сега пред публиката на актуалния клуб ще застане илюзионистът Mr. Jim.

След това са концертите на Macrophone (от 21.45 ч.) и Бейбифейс Клан (от 23.00 ч.), които ще представят и нов репертоар.

Билети на цена от 6 лв. в предварителна продажба и 7 лв. на място и в деня. Могат да бъдат намерени в касите на Ticketstream.bg - "Строежа", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Мултирама", "Ориндж", TBI Credit, бар "Петък".

Sunday Art Report е културен форум, който се осъществява с подкрепата Bushmills и Grolsch.

MySound.bg е сред постоянните му медийни партньори. 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички