Ска легендите The Toasters в България по случай 30-тия си юбилей


Ска легендите The Toasters в България по случай 30-тия си юбилей

3601

Една от най-великите 2-tone ска банди на планетата - Дъ Тоустърс (The Toasters) отново ще се вихри в Европа.

Формацията отпразнува 30 години на сцената през 2011, като по този този повод дори пусна собствена марка бира (на снимката). Но всъщност по-важното е, че музикантите са на поредното мащабно турне, обхващащо три континента за няколко месеца.

Именно в рамките на тази обиколка е концертът на бандата в столичния клуб Swingin' Hall на 7 май. Първото й посещение в столицата преди около 6 години бе на същото място, а дотогава помещението не бе пълнено до такава крайна степен. Бандата бе поканена да удари у нас и миналата година. Дали да не очакваме подобен суперсилен лайв и сега?!

Гостуването на 2-tone ска армията ще бъде подсилено и от участието на Ла Мучедумбре (La Muchedumbre), както и от една сравнително нова формация - The Shuffles.

Цели три банди и билети само по 10 лева при предварителна продажба в мрежата на Eventim.bg (всички обекти на Germanos, Office 1, "Техномаркет", OMV, Jeff). Цена на входа - 12 лева.

Дъ Тоустърс е една от активните и най-дълго просъществували формации от това направление. Девет студийни албума и хиляди концерти по целия свят...и това не е всичко. Песента им "Two-Tone Army" озвучава известното през 90-те ТВ шоу в САЩ KaBlam!. Групарите са записвали музика за реклами на гиганти като America Online и Coca-Cola, а парчето "Don't Let The Bastards Grind You Down" е част от звуковото допълнение на анимационния сериал Mission Hill.

Разбира се, това е банда, която трябва задължително да бъде видяна на живо, тъй като тя абсолютно винаги инжектира тонове добро настроение и подтиква към много, много танци, не крият организаторите.

http://www.youtube.com/watch?v=pSo-_TavE1U

Swingin' Hall e на булевард "Драган Цанков" 8.

Още - на:

www.hcspirit.com

www.facebook.com/hcspiritcom

http://www.twitter.com/hcspirit

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички