Кристина Арабаджиева победи в България търси талант 2


Кристина Арабаджиева победи в България търси талант 2

5402

Грандиозният финал на "България търси талант" бе излъчен по bTV снощи, а големият победител е Кристина Арабаджиева.

12 изпълнения, или общо 56 души, се бориха за наградата от 60 000 лв. и титлата "талант на България". След напрегнат финал, зрителите гласуваха и определиха Кристина Арабаджиева за победител във втория сезон на шоуто. Разликата между гласовете, които събра 12-годишната певица от Асеновград и Метин Енимехмедов, който според зрителския вот е на второ място, е близо 20 000 гласа.

В публиката по време на големия финал на шоуто бяха министърът на културата Вежди Рашидов, актьорите Ваня Цветкова и Калин Сърменов, които по време на същинските кастинги влязоха в ролята на гостуващо жури, "Мисис България Глоуб" 2007 Марияна Маринова и много други.

В първите минути след края на шоуто Кристина беше поздравена по телефона и от победителката в първия сезон на "България търси талант" Богдана Петрова.

"Не очaквах да спечеля, но много се вълнувам, много се радвам” сподели Кристина минути след като бе обявена за "талант на България”.

В този сезон на шоуто за първи път беше връчена и награда за любимец на интернет потребителите. Носители на приза "Web талант на България" е хип-хоп формацията от Разград Феникс, която получи купата лично от Любен Дилов-син с думите "Огромно благодаря от името на журито и на всички, че сбъднахте мечтата ни на финала на шоуто да има и хип-хоп изпълнение".

Тежката битка между талантите беше гледана от близо 1 700 000 души. От 20.00 до 22.00 часа телевизионните приемници на близо 60% от зрителите са били настроени на bTV.

Близо 12 000 души пък са следили събитията на сцената на "България търси талант" онлайн на страницата на предаването – talant.btv.bg.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички