Поп принцесата Инна носи дрехите на майка си


Поп принцесата Инна носи дрехите на майка си

3759

Румънската поп сензация Инна (Inna) даде специално интервю за българското списание Joy.

25-годишната звезда, която е и корица на августовския брой, разказва за детските си спомени от Варна, семейството си, за стила, както и за благотворителните си каузи.

"Когато бях малка, с родителите ми често почивахме във Варна", разказва певицата. "Във вашата родина се запознах с толкова много интересни хора. София ми допада много, хубав град е", ентусиазирано споделя Инна, чието истинско име е Александра. Тя разкри, че Инна всъщност е галеното име, с което дядо й се е обръщал към нея.

"Много го обичах, беше един от най-важните хора в живота ми, така че, когато настъпи момента да си избирам артистичен псевдоним, това име беше първото, за което се сетих, и оттам насетне нямах абсолютно никакви колебания!", не крие хитовата румънка.

Тя е толкова близка с родителите си, че понякога дори ги взима със себе си, когато пътува за концерти. Инна обича и да носи дрехите на майка си. "Нося нейните дънки, както и някои от блузите й", признава изпълнителката на "Sun Is Up". Перфектната си форма пък поддържа с фитнес, танци, плуване и каране на колело, а "любимата й глезотия" е масаж със зехтин.

В новия брой на изданието дамите ще открият и още лятно настроение: без задръжки за ваканционния секс и палави съвети за реализиране на най-незабравимата авантюра.

Joy излиза и със свежи модни предложения за плажа, вдъхновени от различния темперамент на жените, и от дестинациите, които подхождат на всеки тип.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички