Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 стартира мощно от Велико Търново


Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 стартира мощно от Велико Търново

9172

Над 7 000 души от Велико Търново се събраха пред Двореца на културата и спорта, за да посрещнат за трети път най-актуалните звезди от българската музикална сцена в старопрестолния град.

Както MySound.bg вече извести, концертът им бе първият от Coca-Cola Happy Energy Tour 2012.

В тази Олимпийска година, едни от най-горещите артисти от родната поп сцена и най-големите имена от българския спорт обединиха гласове на сцената, за да предадат на младата публика най-важното послание. Йордан Йовчев, Тервел Пулев, Станка Златева, Силвия Митева, Теодор Салпаров и нашите поп и хип-хоп певци напомниха, че спортът е вдъхновение и забавление, също както и музиката. И в двете дисциплини, границата е в безкрайността и всеки човек може да надскочи многократно мечтите си.

"Велико Търново, вие сте страхотни! Най-готината публика!", се чуваше от сцената постоянно, а присъстващите отговаряха с мощен рев.

Най-нетърпеливите фенове започнаха да се тълпят пред сцената още към 18.00 часа, а късметлиите, спечелили пропуск за Happy Energy Circle, заеха своето място в специалната зона. Там те с общи усилия нарисуваха картината на своя град, която бе разкрита на сцената на финала на концерта. Минути преди началото на шоуто, над сто човека си направиха снимки за спомен със звездите от турнето и получиха специален подарък – тениска Coca-Cola. Всички снимки от шоуто ще бъдат качени във Facebook страницата на турнето - http://www.facebook.com/CC.Happy.Energy.Tour.

Веднага след зареждащия сет на DJ Dian Solo от Deep Zone Project (Дийп Зоун Проджект), започна представянето на олимпийския отбор на новата българска музика. След като посрещнаха с бурни аплодисменти своите любимци, концертът стартира със защеметяващо изпълнение на танцьорите от Millennium Dance Zone.

Душата и гласът на Coca-Cola Happy Energy Tour - г-н Капачка, поздрави публиката и обяви първите участници – Touch Down, които направиха микс от най-популярните си парчета и завършиха с горещия нов хит с участието на Сани Алекса – "Imma Model" (Виж клипа ТУК).

Шоуто продължи с изпълнителката от X-Factor - Сани Алекса, която заедно с Millennium Dance Zone, представи атрактивно новия си сингъл със специалното участие на Бобо – "В този клуб". Последва солово изпълнение на рапъра, който накара всички да скачат в ритъм, а появата на сцената на изкусителната Лора Караджова нажежи докрай атмосферата в неделната вечер. Лора спусна нежна музикална завеса над публиката, само за да я разкъса на парчета малко по-късно, напомняйки на всички, че най-хубаво би било винаги да бъде лято.

След нея на сцената се качи идолът на тийнейджърите Богомил, чиято изява  бе посрещната с оглушителни писъци. Младият талант показа страхотно за възрастта си сценично поведение, вокална техника и вихрена хореография, пеейки първия си сингъл "Спри". Голямата изненада за публиката бе общото му изпълнение с Дивна, което допадна на феновете на двете тийн звезди.

Разбира се, Дивна не се спря пред нищо, за да накара хилядите хора да танцуват на песента "Ти не можеш да ме спреш", за чието изпълнение към нея се присъедини и Криско. Последва поредица от хитове, станали химни на лято 2012, като "Разрешена любов", "На никой не робувам" и "Почивни дни", с които рапърът остави феновете без дъх.

След края на микса си, изпълнителят покани на сцената Ангел и Моисей, които изнесоха шоу, създадено специално за публиката на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012. Под бурните овации на Велико Търново, заедно с танцьорите от Millennium Dance Zone, те представиха своето "бийтбокс радио", преди да разтопят съвсем атмосферата с изпълнението на хита си "Кой ден станахме? (Видеото - ТУК).

На сцената веднага след това застъпиха Играта и Лео. Освен че поканиха всички на морето и им пожелаха един много хубав уикенд, двамата актуални изпълнители изтеглиха петима щастливци, които спечелиха достъп до тур буса на участниците - весела разходка из града в легендарния Дъ Reis, снимки със своите любимци, автографи и след като отнесоха куп пожелания за успешна учебна година, си тръгнаха, за да споделят в социалните мрежи снимките със своите нови приятели.

Най-бързата уста на Изтока, както е известен Skiller (Скилър), отново изуми тълпата със своето бийтбокс изпълнение. Заедно с атрактивния танцьор Метин, направиха ефектно шоу от звук и танц на световно ниво.

В интрото преди силния сет на Deep Zone и тяхната нова вокалистка Надя, сцената бе завзета от фрий рън формацията Zero Gravity. Нейните впечатляващи каскади подготвиха публиката за мощното избухване на хита "I Love My DJ".  

Първата спирка от турнето Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 завърши достойно с "Dalinda" в изпълнение на Алекс Мика и неговия саксофонист. Кулминацията на доброто настроение беше дъждът от подаръци, който се изсипа над феновете от балон, спукан благодарение на енергията, генерирана от виковете на публиката.

Огромни количества Coca-Cola бяха раздадени на разгорещените фенове.

Пътят на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 продължава през:

17 септември - Русе, централен градски площад;

18 септември – Варна, амфитеатъра в Морската градина;

19 септември – Бургас, площад "Тройката";

20 септември – Пловдив, площад Централен, пред хотел "Тримонциум";

23 септември – София, площад "Александър Батенберг".

Входът е свободен за всички концерти, а за да бъде настроението наистина добро, всеки ще може да си вземе подарък – бутилка студена Coca-Colа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички