Tattoo Fest събира Vendetta, The Smugglers Collective и Rawland


Tattoo Fest събира Vendetta, The Smugglers Collective и Rawland

4229

Шумно се задава поредното издание на Tattoo Fest Sofia!

То ще се проведе на 6 и 7 октомври в парти център "4 км", където в 4 зали ще има забавления за посетителите и поле за изява за участващите студия. Водещ на шоуто ще бъде Шута, познат като вокалист на Vendetta (Вендета) и Piranha.

По време на феста ще свирят чудовищата на българската хардкор сцена - Vendetta (зала 1, 6 октомври), прочутите суинг и рокабили купонджии - The Smugglers Collective, DJ Rawland ще се представи с тежък хип-хоп, DJ Lazy Face (Jamaica Air Force) обещава реге сет. DJ Rawland е пускал на обща сцена с DJ Lethal от хулиганите House Оf Pain (Хаус Ъф Пейн). Той е приготвил селекция с яка музика в типичните за него хип-хоп, алтърнатив, кросоувър,

В събитието ще се включат студия за татуировки от България, САЩ, Гърция, Турция, Македония.

Сред атракциите, които ще забавляват посетителите и участниците, са танцьорки на пилони, огнено шоу, готик ревю, фото изложби, екстремно бодисъспеншън шоу, конкурси за татуировки, калиграфско шоу, арт фюжън, където известни татуисти ще рисуват заедно, конкурс за "Мис TATTOO", конкурс за детска рисунка, много щандове със стийм пънк бижутерия, готик аксесоари и дрехи от "Горгон", готик бижутерия, комикси, скейт обувки от Vans, дрехи от "Питбул". Веднъж влезли в парти център "4 км", ще срещнете красивите и екстравагантни After Shock момичета,които ще почерпят с безплатни напитки и ще ви развеселят с нестандартни игри. Двудневните билети участват в томбола за маратонки VANS, безплатна татуировка, ваучери за подаръци. Децата ще могат да изрисуват лицата си на специален щанд и ще участват в конкурс за рисунка, обясниха организаторите.

На Tattoo Fest Sofia 2012 ще бъде представен календар с татуирани български момичета 2013.

Ще гостуват и смелчагите от A Sangre Fria Body Art от Мадрид. Както MySound.bg вече обърна внимание, миналата година те предизвикаха фурор с изпълнението си, когато трима от тях висяха във въздуха, а наоколо летяха огнени кълба, докато изящна дама танцуваше с огнен меч..  Много хора искат да ги видят отново, самите испанци също имат силно желание да посетят страната ни и да изнесат отново незабравим спектакъл. Бодисъспеншън е това, което правят те-висят закачени на куки, забити в кожата на гърбовете им. Ако не те е страх - ела и погледай, а ако си достатъчно смел - закачи се на куките на лудите испанци, приканват организаторите.

В "Мис TATTOO" могат да участват всички от 18 до 81 години, независимо от семейното положение, професия, наличие на богат приятел.Всичко, което има значение, е излъчването, татуировките, цялостният стайлинг, оригиналността.

Ще има конкурс за татуировка в няколко раздела - както винаги досега: за черно-бяла татуировка, за цветна татуировка, за голям проект, за японски стил, за реалистична татуировка и за направена на място татуировка.

В залите на парти център "4 км" ще можете да видите колаборации между различни художници от елитни студия.

На предстоящото издание ще има атракция, която досега не е правена у нас – "тунинговане" на кецове. 5 чифта VANS ще бъдат специално изрисувани от артисти, участващи във феста. Моделите ще бъдат предварително обявени на търг и на спечелилите ще бъдат осигурени съответните номера, които след това ще бъдат модифицирани. Така всеки ще получи своя точен и уникален чифт маратонки.

Макс от Volt Skateshop ще демонстрира улична калиграфия, а след това заедно с Емо Сепаревски от Sofia Tattoo Ink ще направят съвместен проект, съчетаващ калиграфските умения на Макс и стила на рисуване на Емо.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички