Стелияна Христова дебютира с албума The Chase


Стелияна Христова дебютира с албума The Chase

4632

Гласът на България - Стелияна Христова, прекара почти цялата си лятна ваканция в студиото, където активно работи върху записа на своя дебютен албум.

"The Chase" ще се появи скоро в каталога на Universal Music Bulgaria.

Вече пълнолетна, изпълнителката продължава да се развива творчески, а резултатът от нейната работа са 10 песни и 2 бонус трака – англоезични версии на емоционалната изповед "Пътят" и ритмичното денс парче "Втори опит". (Виж клипа ТУК). Стели ще поднесе на своите почитатели първокласно музикално изживяване, гарантирано от уникалния й вокален талант, както и от сполучливия подбор на песни, включени в албума. Автори на повечето от тях са световноизвестни хитмейкъри, работещи за топимена като One Direction, Sugababes, Professor Green, Lemar, Ed Sheeran, Ceelo Green, Flo Rida и Bob Sinclar (Боб Синклер).

Едноименният сингъл е създаден от Stephan Moccio - автор на хита "A New Day Has Come" на Celine Dion, както и на много други песни за Sarah Brightman, Fergie, Jessica Simpson. Заедно с Moccio по "Тhe Chase" работи и талантливата Shanna Crooks – авторка на парчета за Demi Lovato и за победителката в American Idol - Kelly Clarkson (Кели Кларксън).

"The Chase" е любимата ми песен, защото е доста силна балада - и като текст, и като изпълнение. Най-много ме изразява”, споделя Стелияна и добавя: "За мен е чест, че е дело на създателя на една от най-успешните песни на моята любима изпълнителка".

Eкипът на Anna McDonald и Nicole Jenkinson - авторки на песни за звездите Elton John, Sugababes и Kylie Minogue (Кайли Миноуг), е създал "Over Again".

Както MySound.bg вече огласи, Стелияна Христова набра популярност, спечелвайки музикалния формат "Гласът на България" по bTV. В шоуто тя не само изуми треньорите и зрителите със своя талант, но и отвоюва победата чрез  дълбокоемоционална изповед - баладата "Пътят", която впоследствие покори ефира и класира Стели на финала на конкурса "Българската песен за Евровизия" 2012. Изпълнителката получи номинация за отличието Дебют на годината в Годишните музикални награди на БГ Радио тази година.

Стелияна е първият български артист, продуциран от музикалния гигант Universal Music.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички