Парти център 4 км празнува рожден ден, вход свободен


Парти център 4 км празнува рожден ден, вход свободен

4108

Столичният парти център "4 км" навършва 6 години и по този повод кани всички на birthday weekend на 19 и 20 октомври.

Една от основните парти дестинации в София ще посрещне гостите си с две уникални събития. Те ще бъдат с вход свободен и се организират с подкрепата на българските музикални организации H.M.S.U. и Renesanz (Ренесанс).
 
Специални гости на 19 октомври ще бъдат The Upbeats, или иначе казано Terror Snake и Downie Wolf (Non Vogue, Virus)- най-известното новозеландско дръм и бас дуо през последните няколко години. Повече от 10 години двамата се занимават с продуциране и диджейство, като за това време са обиколили целия свят. Зад гърба си имат издадени 3 албума и безброй класически парчета за най-големите лейбъли в бранша. В дискографията са ремикси на редица легенди като Noisia, Ed Rush & Optical, Gridlok, Bad Company и много други. The Upbeats ще гостуват в България за първи път, след като успехите им ги превърнаха в едно от най-чаканите имена на родната сцена.

Зад пулта естествено, ще застанат и артистите на H.M.S.U.: Mocks, Ogonek, EXo, Targy, Acidtrip, Konspirator, а b2b ще се изявят Broozy-W1zard, Ruji- Mad Twist, Krivak- Charoday, BZZZT - Blackart.

Нашумялата Марика Роса (Marika Rossa), която неслучайно носи титлата "най-добра жена-диджей на Украйна", е в главно действащо лице на 20 октомври. През последните години тя се наложи като едно от основните артисти на ъндърграунд сцената благодарение на присъединяването си към култовия италиански лейбъл Italo Business. Наскоро пък нейното парти Fresh Cut бе официално избрано за най-доброто техно събитие в Украйна. Марика (на плаката) прави впечатление с екстравагантния си външен вид, както и със своя солиден саунд. Резидент е на киевските топклубове Saxon и Forsage, като покорява клубове и фестивали в цяла Европа през последните месеци.

Заедно с нея зад пулта ще застанат Balthazar & JackRock (Балтазар и ДжакРок), както и още над 10 диджеи.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички