Рапърът FeeL с видео към песен от предстоящия си албум


Рапърът FeeL с видео към песен от предстоящия си албум

5120

Всички знаем, че колелото се върти. Завъртаме се неизбежно и ние с него, продължаваме, продължаваме...

След албума "Get The Benjamins", видеото "Тhe Top Stoppers" (виж клипа ТУК), както и "Нещо страшно"-то, в основата на което стои един от представителите на хип-хоп квартета The Top Stoppers, е време да обърнем прожекторите изцяло именно към него.  

На 15 декември, събота, FeeL има удоволствието да те покани в клуб Mixtape 5 на официалното представяне на видеото към песента "Айде, айде!”, която ще можем да открием тази пролет в неговия самостоятелен и дългоочакван албум.

Даваме му микрофона, защото той сам най-добре ще го каже.

"Честит първи сняг, деца! Ще го напиша това цялото на момента.. да видя докъде ще стигна. Знам, че не ви се чете - и на мен обикновено. Но тук ще трябва... В името на една вече реализирана идея, която скоро ще споделим и с вас.

"Айде, айде (и по-големи сме виждали)" е сингълът на една компилация, на която май си ѝ дойде врмето. Заглавието ѝ ("ВСЕ 1") обединява в себе си всичко, което искам да ви кажа... Но има и няколко неща, които имат важно значение за мен.

Преди няколко години беше създаено Bassment Studio. Възникнало колкото като страничен, толкова и като основен проект, там се положиха основите на много от нещата, които ще чуете във "ВСЕ 1". Съвместната ни работа с Янко Джаров (Yaneto) доведе до един продукт, събрал в себе си доста музикални течения. Заглавието говори само за себе си. Претенциите за стилово определение са ни чужди и така ще остане. Мина известно време, докато всичко това стане факт, но ние не сме губили и минута.

По различни пътища, но все пак от една и съща страна, успяхме да пресечем няколко финала на много значими за нас проекти. Надявам се да сте чули албума на The Top Stoppers. Ако не сте, все някога ще успеят да го качат, както трябва.. А който ни е подкрепил истински, сигурни сме, знае защо го е направил. И докато ние издадохме две компилации и един албум, Yaneto заедно с Илко Илиев създадоха Astro-Kit - Graphic Аnd Visual Studio. Със завидно количество рекламни проекти в различни търговски браншове, видео кампании и десетки фотосесии за водещи компании, те са основни виновници за визията на много от събитията свързани с нощния живот и по-важното - клипа към сингъла "Айде, айде". Astro-Kit са и хората, с които ще свържем още много от идеите ни за бъдещи визии.

Това е една дълга история, но за мен е удоволствие да го споделя с вас. За много от вас е изненада, за други нищо ново, за мен просто е нещо, което вече закъсняваше. Предстоят още много неща, които не сте видели. Първият ми самостоятелен албум "Баланс" - знаете за тази моя любима дума - излиза на 19 април 2013 година. Бъдете живи и здрави".

Добре дошли в светa на FeeL! Тук нищо не е такова, каквото изглежда... И да! Има какво да видиш - резултатът от много сериозен, но и много забавен труд и много безсънни нощи.

Замесени този път са едни от най-близките... и в музикално отношение:

WOSH MC & FEEL
FARS (Negy & Nesh)
DIS (Denyo & Sensei)
LOGO5 (Illea & Mr. Freesk)
RUTH
OGI23
ALGORIDDIM live band
:

Веселин Ценов - Synths,
Филип Александров - Keys,
Ангел Дюлгеров - Guitar,
Теодор Иванов - Drums,
Ралица Николова, Гери Турийска и Явор (Graviti Co.) - Vocals Guests, Константин Ангелов (Ogi23) - Guitar, Ангел Ангелов (Ogi23) - Bass, BRUHU + Anti MC
XONIC (Fruit Sessions) b2b DoLittle (2Stoned2Play).

За ПЪРВИТЕ 300 влезли ще има специален промо диск-изненада, затова не се ослушвайте, а бъдете първи!

Лица между 16 и 18 години ще бъдат допускани на събието изключително и само с нотариално заверени декларации от родител.
 
Вратите отварят в 20.00 ч., началото е в 21.00 ч.

Вход: 10 лв.

Видеоспот с кадри от самия клип - на:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nnTVr8XAZmw

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички