Пиромания, подхранена с Мазут


Пиромания, подхранена с Мазут

4386

Коледа и Нова година са времето, в което нощта не е същата.

Тя е раздрана от хиляди пиратки, фишеци, миниумки и всичко друго, което може да ни попадне в ръцете и може да се запали и гръмне. Обхваща ни Пиромания!

Два дни преди Бъдни вечер VICE ще отпразнува това явление като събере на обща сцена една от най-култовите български алтернативни банди – Пиромания (Pyromania), и набиращите все по-силна инерция рокаджии Мазут! Да, Пиромания, подхранена с Мазут! Бомбеният микс предстои в Sofia Live Club на 22 декември. Друга добра вест е, че Нуфри и Ко. ще представят и едно чисто ново парче!

Билети - в мрежата на Eventim. При предварителната продажба цената на всеки ще е 10 лв., а на входа  15 лв.


Както MySound.bg нееднократно информира, музикантите от Пиромания (на снимката) отново са заедно, след близо 15-годишно прекъсване.

Двата им албума "Nothing" (1993) и "Ignored" (1997) бяха достатъчни, за да се застопори името им в съзнанието на меломана. Не е и случайно, защото истински качественият алтърнатив тук се среща толкова често, колкото неразреденият бензин. От Пиромания очакваме да ни запалят както могат, като в помощ ще им дойде пословично добрият звук на Sofia Live Club. На сцената ще видим оригиналните членове Петко Дреников-Пеко (китара) и Димитър Василев-Нуфри (вокали). Те ще бъдат подкрепени от Ники Сербезов (бас) и Деян Драгиев-Даката (барабани), който ни е добре познат от проектите Panican Whyasker и Babyface Clan (Бейбифейс Клан).

За да е пълна пиромания-та, е необходимо запалително средство. Затова ще вкараме и малко Мазут!

Господарите на българския киберпънк ще подгреят атмосферата и ще повишат опасността да избухнем, убедени са организаторите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички