Поли Генова и Валя Балканска в празничното издание на Стани богат


Поли Генова и Валя Балканска в празничното издание на Стани богат

5958

Специално празнично издание на "Стани богат" предстои на Гергьовден.

Двама именници ще застанат на 6 май срещу Ники Кънчев – актьорът Георги Стайков и красивата четвъртина на журито в Dancing Stars – Галена Великова. Освен че са адаши, ще се окаже, че двамата си приличат и по други неща – тя завършва право, него го приемат право, и двамата живеят извън България дълги години, и двамата ще поздравят публиката на езиците, които владеят – Галена на гръцки, а Георги – на шведски. Не на последно място – и двамата ще разкажат как поемат по пътя на танците и актьорството.

Веднага след тях в студиото на "Стани богат" ще влезе музикалният тандем Валя БалканскаПоли Генова (на снимката). Какво е усещането гласът ти да лети в космоса и какво е предизвикателството да се наложиш на музикалната сцена? На кои световни величия е пяла голямата ни народна певица – как Бил Клинтън я целува и какво казва Леонид Брежнев, когато чува нейното изпълнение?

Разбира се, няма да липсва и музика – всяка една от тях ще изпълни своя песен, а музикален ще бъде дори телефонният жокер – Рафи буквално ще изпее отговора, който смята за верен.

Тази година сезонът на "Стани богат" е благотворителен и е посветен на най-голямата социална инициатива на Нова ТВ за деца в неравностойно положение с изявен спортен талант – програмата "Стани шампион". Нейното начало е поставено през 2010, когато именно в студиото на Ники Кънчев известни личности събират сумата от 265 000 лева. Оттогава до днес повече от 60 деца, лишени от родителски грижи в цялата страна, са станали част от програмата.

Със събраните от този сезон средства още малки таланти ще се присъединят към стипендиантската програма "Стани шампион", ще получат възможност да се развиват в областта на спорта и да се стремят към бъдещи шампионски титли.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички