Елица и Стунджи репетират на новата сцена на Евровизия


Елица и Стунджи репетират на новата сцена на Евровизия

4248

Българските представители на Евровизия 2013 (Eurovision) Елица Тодорова и Стоян Янкулов (Стунджи) вече са в Малмьо, където ще се проведе 58-то издание на най-големия музикален конкурс в Европа.

Талантливите изпълнители пристигнаха в шведския град заедно с артистите, които ще ги придружат на сцената на конкурса, както и екип на БНТ.

Специалните пратеници на телевизията Драгомир Драганов и Васко Йотов ще се погрижат зрителите да не пропуснат най-значимите моменти от българското участие в конкурса. Настроението нашия лагер е повече от положително и изпълнителите с нетърпение очакват да стъпят на огромната и модерна сцена.

Предстоящите две седмици ще са изключително динамични за Елица и Стоян. На 8 май в 15.50 часа българско време се проведе първата репетиция на България в модерната Малмьо Арена. След това родната делегация се отправи към специалната сграда на Евроклуба за първата си среща с журналистите, които ще отразяват събитието в следващите седмици.

Стoян и Елица ще могат да споделят пред тях първите си впечатления от Евровизия 2013. Следващата репетиция на България ще е на 11 май и ще бъде последвана от специална пресконференция.

Генералната репетиция за изпълнителите от втория полуфинал е насрочена за 15 май, а на 16 -ти българската песен "Само шампиони" ще премери сили с останалите 16 композиции във втория полуфинал. БНТ ще го изпъчи на живо в 22.00 часа българско време.

Песента "Кисмет", която трябваше да представи България в Евровизия, бе изтеглена от участие заради неуредени авторски права. Вместо нея Елица и Стунджи ще изпълнят "Само шампиони", която се класира втора по вота на зрителите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички