Разнообразен микс от родни артисти на премиерата на High Contrast


Разнообразен микс от родни артисти на премиерата на High Contrast

4663

След като организаторите от EventEase и Grolsch дадоха шанс на всеки артист, желаещ да се изяви на партито на High Contrast в столичния клуб Mixtape 5 на 10 май, феновете на дръм-ен-бейса ще могат да се насладят на разнообразна музикална селекция, представена от артистите Т-Show от Heavy Noise Crew, High Roll от HMSU и DarkTechnik Balkan Hard Project.

Т-Show, или Тихомир Златев, е на 24 години, родом от Варна, където заедно с Николай Бойчев, по-известен като Reckless, създават Heavy Noise Crew през март 2010. Неговият микс от рага джънгъл e събра най-много лайкове в конкурса на Grolsch след гласуване на https://www.facebook.com/eventeaseparty.

Проектът High Roll (на снимката) може би не се нуждае от представяне в дръм-ен-бейс средите, но за по-широката аудитория: зад името High Roll стоят родните диджеи Konspirator и Мокс от HMSU.org. Заклети фенове на разчупения ритъм, Мартин Попов (Konspirator) и Димо Пангелов (Mocks) без съмнение са сред най-емблематичните фигури на българската електронна сцена. След повече от 10 години музикално развитие съвместият им проект High Roll е най-новата им страст и има за цел да представи авторска продукция и нестандартни колaборации с родни и международни артисти.

DarkTechnik е познато име на нашата електронна сцена от 2006. Несъмнено пионер в хард-техно културата у нас, през 2013 той решава да се впусне в дълбините на дръм-ен-бейса, което заслужава адмирации и не случайно неговият микс се класира на второ място в конкурса. Именно той ще поведе феновете към един по-твърд и мрачен саунд след като High Contrast слезе от сцената. Сетът му ще бъде изпълнен с дълбоки бас линии, ускорено темпо и смразяваща селекция, съчетана с перфектен микс на парчета на State Оf Mind, Optiv & BTK, Audio, Black Sun Empire, Calyx & Teebee и много други.

Събитието е с начален час 22.30 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички