Sandy Rivera стартира дневните партита на Solar Summer 2013


Sandy Rivera стартира дневните партита на Solar Summer 2013

3798

За първи път програмата на тазгодишното издание на фестивала Solar Summer ще предложи и дневни партита на феновете на електронната музика.

Както MySound.bg нееднократно информира, най-мащабното издание на събитието ще се проведе в пет поредни уикенда от 27 юли до 24 август в Cacao Beach на Слънчев бряг.

Всяка събота от 13 до 18 часа плажуващите ще се забавляват с изпълнението на един от гостуващите чуждестранни артисти на Solar за съответния уикенд и, разбира се, в компанията на българските им колеги Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

Горещите дневни партита ще са безплатни с подкрепата на Heineken, които отново застават зад качествените парти преживявания. Освен атрактивните танцьори, запазена марка на Solar, организаторите и Heineken са подготвили и още много приятни изненади и подаръци за посетителите на дневните събития.

Специален гост на първото дневно парти на 27 юли ще е влюбеният в България и родната публика диджей Sandy Rivera (на снимката). Така веднага след откриването на фестивала от Adam Beyer и Nicole Moudaber, на следващия ден купонът ще продължи със Sandy Rivera, когото ще видим и вечерта на сцената на Solar във взривоопасна парти комбина със Sharam и Dirty South.

Гости за втория уикенд на Solar са британската денс машина Mark Knight (2 август), който обещава  разбиващ 6-часов сет, и Loco Dice, Robert Dietz и Enzo Siragusa (3 август). За плажното парти през деня на 3 август за първи път у нас пристига шотландският боец от лейбъла на Mark Knight  Toolroom Records – Mark Storie.

На 9 август Solar Summer ще събере на една сцена за b2b сет Hernan Cattaneo и Nick Warren, като със своя лайв към тях ще се присъедини и Guy Gerber. За високия парти градус през деня на 10-ти август ще отговаря резидентът на "Ялта" и Solar Summer Festival - Juan Alvarez, а вечерта ще избухнем със Sebastian Ingrosso и Thomas Gold.

Четвъртият уикенд ще започне с Dubfire в канадската компания на Carlo Lio и The Junkies, като последните ще продължат маратона на следващия ден с дневното плажно парти. Вечерта на 17 август е запазена за безспорния любимец на родните фенове – големия Fedde le Grand, който е подготвил 6-часов сет, гарниран с неспирната енергия и позитивизъм на официалния емси на Sensation White - MC Gee.

Грандиозният финал на Solar Summer ще е на 24 август с американския виртуоз Victor Calderone.

Билети за събитията - чрез мрежата на eventim.bg и на Белия бар в клуб "Ялта"

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички