Фед ле Гранд за Solar: Мога да умра щастлив сега!


Фед ле Гранд за Solar: Мога да умра щастлив сега!

3624

"Цяло лято чаках участието си на Solar Summer. Това бяха най-добрите 6 часа в моя живот. Сега мога да умра като щастлив човек", това сподели с хилядите си фенове в Twitter големият Fedde le Grand (на снимката) за изявата си на Solar Summer този уикенд.

Холандската мегазвезда за пореден път показа, че няма предел на емоциите и настроението, които не могат да бъдат надминати. С рекорден по продължителност 6-часов сет, подклаждан и от неспирния ентусиазъм на официалното MC на Sensation White - MC Gee, феновете не спряха да танцуват до изгрев слънце.

Ден по-рано пък Dubfire и идващите за първи път у нас Carlo Lio и The Junkies запалиха пясъка под краката на хилядите техно фенове, които не искаха да си тръгват от плажа дълго след изгрев слънце.

Така след четири суперсилни уикенда най-големият фестивал за електронна музика у нас Solar Summer се подготвя за финалното си събитие за тази година.

На 24 август българската публика ще посрещне американския герой Victor Calderone. Той многократно е демонстрирал, че е сред онези виртуози, които с лекота повече от 20 години вдъхновяват и забавляват своите фенове. Именно неговият опит и въображение отвъд традиционните очаквания му позволяват без усилие да заличи пропастта между музикалните жанрове и винаги да изненадва. Точно такива са очакванията на всички към майстора на музикалната манипулация. Още повече, че на него ще се падне честта да е специалният гост на вечерта, в която Cacao Beach ще отбележи своя 10-ти рожден ден.

Билети за финала на най-мащабното издание на Solar Summer могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа на Eventim - "Германос", "Офис 1", "Суперстор", "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", както и от клуб "Ялта" и на място от Cacao Beach в Слънчев бряг.

Снимки - в секцията "Галерия".

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички