DJ Mario спечели родния Thre3Style шампионат


DJ Mario спечели родния Thre3Style шампионат

3674

DJ Mario – Марио Йорданов, от Русе спечели безапелационно титлата – Red Bull Thre3Style Champion за България във Варна.

В клуб „Екстраваганца” се проведе последното състезание от международната платформа, което достигна до своите регионални победители в градовете – София, Пловдив, Русе, Стара Загора и Плевен. Освен безспорните си технически умения, довели диджеите до финала – момчетата дадоха много повече от себе си,  за да се преборят като оригиналност и миксове, които наистина да вдигнат публиката с емоция и танци.

Цялостното изпълнение – наситено с много страст, сила и емоция, както и взривяващо съчетание от оригинални парчета – изстрелва 18-годишния DJ Марио като представител на страната ни сред общо 24 държави на Международния финал в Торонто от 4 до 9 ноември. Неговият опит е все още скромен – занимава се сериозно с диджейство само от една година, но талантът му е огромен. Желанието да покаже най-доброто от себе си, се прояви и на Националния финал, определящ победата.

Избраните в регионалните класификации показаха отново техническите си способности и усет за еклектично и оригинално музикално звучене, както и сценичното си присъствие и увереност.

Изборът бе в ръцете на компетентното тричленно жури – DJ Стивън /Metropolis/, DJ Илко /Tri-O-Five/ и Досю Амуджев /Groovy Sessions/. За финала, в подкрепа за нелекия избор, селекционната комисия се радва на двама гост-членове от Варна. Добо Мързов е автор и водещ на предаването „45 оборота в минута“, и единствен колекционер на малки плочи и диджей, а Селектор Стилиян /Love & Happiness Music/ винаги избира еклектичното звучене в сетовете си, селектирано само от винили.

Идеята за Thre3Style се ражда в Канада и се превръща в световна платформа с една основна цел – да представи най-доброто от музикалните DJ компилации, наситени с енергия за парти и реакция от публиката. Участниците трябва да изберат поне три музикални стила, които да съчетаят в един цялостен микс в рамките само на 15 минути. Няма ограничение за избора на стиловете, важното е да се получи добър краен резултат.

Новини от Световния финал може да следите във Facebook: Red Bull Thre3Style Bulgaria - https://www.facebook.com/redbullthre3style?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички