Турнето на Ире у нас завършва в Студио 5 на 19 септември


Турнето на Ире у нас завършва в Студио 5 на 19 септември

4418

Колоритното дуо  Ире ще свири в клуб Студио 5 от 18.30 ч. на 19 септември, четвъртък.

Музиката на проекта прелита с крилете на сокол, тъгуващ по родните скали, и танцува като самодива в луда пролетна нощ. Гласът и китарата на Ирина Жекова и перкусиите на Шарли Дален докосват най-красивото от българската душевност и въображение. Tехният уникален фолк-блус грабва сърцата със свежестта и искреността си. Импресионистичен поп, мистични трип-хоп звуци и африкански ритми бликат от композициите на българката, творяща в Париж, и френския мултиинструменталист, роден в Камерун.

Концертът е  последният от турнето им в България. След това музикантите потеглят за изяви във Великобритания, Франция, Швейцария и Холандия.

Вход: 12 лв.

След етно магията на тандема вечерта в заведението продължава с не по-малко екзотичния перуански певец и Алекс Линарес и музикантите в неговото трио Azucar.

Концертът им започва в 22.00 ч. Вход: 10 лв.    

Вечерта ще бъде посветена на романтичната музика на Латинска Америка, познати и не толкова популярни болера ще озвучат Студио 5.

Заедно с Линарес на сцената ще бъдат и момчетата от формацията Azucar, позната на латино феновете с автентичния си латино джаз.

"Очакваме всички влюбени и влюбващи се за една интимна среща", приканва Алекс.




Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички