Script MC (Netsky Live) се присъединява към Danny Byrd


Script MC (Netsky Live) се присъединява към Danny Byrd

4049

Буквално часове ни делят от едно от най-дългоочакваните клубни партита на сезона - това на Danny Byrd.

Както MySound.bg вече огласи, то ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 12 октомври, събота.

За да подкрепи представянето на чисто новия албум на госта - "Golden Ticket", към Danny Byrd се присъединява и Script MC (на снимката). Steve Booth, както е истинското име на артиста, е един от любимците на всички диджеи oт лейбъла Hospital, които застават зад пулта, заради невероятното си умение да "уцелва" точния момент – той много добре знае как, кога и с какви рими да подчертае и допълни саунда. Освен подвизите му като емси, донесли му и доста награди от различни международни конкурси, Script MC е водещ вокалист и част от лайв проекта Netsky Live, който пък за изминалата година е най-посещаваното дръм-ен-бейс шоу в света.

Организаторите от EventEase са се постарали качеството на звука да е на възможно най-високо ниво. Допълнителни бас-колони на една от най-добрите и скъпи аудиосистеми в света - d&b Audiоtechnik  ще бъдат инсталирани в клуба. Така за първи път в България феновете на дръм-ен-бейса ще могат да се насладят на мощния и качествен бас на d&b Audiоtechnik.

Няколко родни артисти ще подкрепят загрявка на шоуто на Danny Byrd и Script MC – това са T-Show от Heavy Noise Crew, Vank от True Badness и  Stoyan от Elektrik.me

Вратите отварят в 22.30 ч.

Билети от 20 лв. само  в магазин "Яко" или чрез резервация на 0886 33 33 67. Закупилите по два билета от там, могат да спечелят една от 50-те тениски от лимитирината серия с визията на събитието и да получат автограф от самия Danny Byrd.
Стандартни и онлайн билети - 25лв: Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Техномаркет, ОМВ), ТIXGATE.com и всички каси на EasyPay/ Epay.bg

Още - на:
https://www.facebook.com/events/187781071386269/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички