Betraying The Martyrs по случай 5 години бар The Black Lodge


Betraying The Martyrs по случай 5 години бар The Black Lodge

3826

Парижките екстремисти Betraying The Martyrs ще забият столичния клуб 8 Ball на 8 ноември.

Събитието е по случай петата годишнина от отварянето на столичния бар The Black Lodge и съвпада с източноевропейското турне на бандата. 

За празника на емблематичното заведение ще ударят още This Burning Day, Axecutor,  Marauders Inc. и To Kill Achilles.

Betraying The Martyrs са сочени като една от най-бързо развиващите се банди, сравнявани в последно време с групи като Bring Me The Horizon, Asking Alexandria и Parkway Drive. Саундът им е микс от различни подстилове на екстремния метъл като определено доминира наличието на deathcore и metalcore, умело примесени с елементи на прогресив и симфоник метъл.

Axecutor е добре позната на всички почитатели на екстремната музика родна траш/спийд и метъл формация. Тя е основана през лятото на 2010 от Tedo Tormentor (бас и вокали) и Enforcer (ритъм китара). Останалите членове са Blasphemer Panzer (Nalivatör) – вокали, Witcher – соло китара, а палките са в ръцете на Vidas. След записаното официално демо "Speed Metal Assault" в началото на 2012 бандата отново работи по нов материал. Наскоро участва и в румънския Thrash Meatal Fest.

Marauders Inc. е нова банда, съставена от добре познати лица в българската ъндърграунд сцена. Ацата и Аксел (Сепуко 6), Хосе (Coptor Mix, Додо, Шкода) и Хелбобз (Fyeld) се събират в началото на годината в желанието си да свирят шумен и тежък рок-ен-рол, имащ допирни точки с метъла и сиатълския алтърнатив.  Първите две участия на групата са на тазгодишния фестивал "We Are Going To Мъглиж" и като специален гост на промо концерта на Skitnicks, като демонстрира непукистко отношение, съчетано с бунтарски финес и енергия, генерирани от дългогодишния опит на нейните членове. "Мародерите" планират да влязат съвсем скоро в студио за запис на едно от авторските си парчета.

To Kill Achilles ще се качат на сцената преди This Burning Day и Betraying The Martyrs, информчираха от BGTSC, организиращи събитието.

Фоpмацията е създадена в Дънди, Шотландия, през 2009. Много скоро шестчленната  хардкор/ метъл банда превзема родната сцена и вдига поглед и към международната. След подчертано големия интерес към първите клипове в интернет и много здрава работа през последните години, младежите съвсем очаквано издадоха това лято и своя дебютен албум  "Existence".  Много добре приет и подкрепен от феновете, част от него ще бъде представена и пред нашите фенове.

Билетите за концерта са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са бар The Black Lodge,  магазините на "Пикадили", Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", ESPO Груп, Usit Colours, Outlet Alex, "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК, Дворец на културата и спортаВарна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават на цена от 25 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб 8 Ball, цената им ще е 35 лв. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички