Български музиканти продължават да даряват детски играчки


Български музиканти продължават да даряват детски играчки

3550

Все повече популярни лица от българския шоубизнес се включват в редиците на ангелите от кампанията Holiday Heroes.

Сред новите попълнения, които ще дадат своя принос за инициативата, са певиците Сантра и Йоанна. Двете дами, които наскоро участваха в различни риалити формати, не скриха желанието за втора поредна година да бъдат част от кампанията. Те ще дарят детски играчки за малчуганите на семейства в нужда.

Към Сантра и Йоанна се присъединява още едно обичано от родните меломани име – Dee Flow. Рапърът също ще донесе играчки в Paradise Center в съботния ден и даде заявка, че лично ще се включи и в разнасянето на коледни хранителни пакети по време на финалния етап.

Тази събота, в столичния търговски център подкрепа към кампанията ще изрази и още едно от най-любимите телевизионни лица в последните няколко години, а именно Александър СаноСреброто. Бившият вокал на Братя Мангасарян (на снимката) ще пристигне в Paradise Center в компанията на семейството си, за да остави под коледната елха множество играчки за петте хиляди семейства.

В неделя към благотворителната инициатива ще се включи и любимата на тийн поколението хип-хоп група Ice Cream. Бандата, която наскоро издаде поредния си хит "Захир", ще дари цял чувал играчки във финалния ден от първия етап на каузата.

Както MySound.bg информира, Holiday Heroes събира детски играчки за децата на семейства в затруднено положение за последна седмица. Желаещите да се включат могат да го направят в столичния Paradise Center тази събота (23 ноември) и неделя (24 ноември).

Междувременно всеки, желаещ да помогне в набирането на храна и средства за семействата в бедствено положение, може да го направи с дарение към банковата сметка на Holiday Heroes, публикувана в сайта на инициатива, както и изпращайки есемес с текст DMS GEROI на DMS номер 17 777.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички