Solar Christmas 2013 идва след броени дни


Solar Christmas 2013 идва след броени дни

4041

Британското величие МC Gee и един от пионерите на клубната сцена у нас, резидент на "Ялта" – Juan Alvarez, се присъединяват към героите в афиша на Solar Christmas 2013.

Както е известно, дългоочакваното от почитателите на електронното звучене коледно парти ще се проведе в столичната зала "Арена Армеец" на 23 декември, понеделник.

Специалното празнично издание, част от поредицата големи събития Solar, ще събере на едно място любимия на публиката британски диджей Mark Knight, словенския техно артист и продуцент Umek, както и харизматичната група Kosheen.

За тазгодишното шоу организаторите от клуб "Ялта" подготвят масивна 20-метрова сцена, чиято форма ще подпринесе още повече за коледното настроение в залата. Динамиката на живите изпълнения и близкият контакт на артистите с публиката за първи път ще се осъществи посредством допълнително изградена сцена в центъра на арената. Площта от близо 100 квадратни метра ще бъде превзета от атрактивни танцови и акробатични изпълнения. Голям принос за емоционално наситените моменти от вечерта ще имат множеството светлинни и пироефекти, както и качественото озвучаване.

От J&B също са в готовност да дозаредят гостите с настроение. На обособен коктейл бар едни от най-добрите бармани в България ще направят флеър шоу, докато поднасят селекция от уиски коктейли. Боди арт зона и фотокорнър за запечатване купонджийския дух на вечерта също са осигурени от J&B.

Разбира се, в епицентъра насъбитието са стилово разнообразните артисти, които споделят нетърпението на публиката за предстоящото коледно парти.

"България е моят личен фаворит в класацията за най-незабравими партита в кариерата ми. С голямо удоволствие ще гостувам на Solar Christmas и съм нетърпелив да зарадвам феновете си с най-доброто от работата ми през годините досега", споделя Mark Knight.

А ето какво допълва Сиан от Коsheen по повод предстоящото си участие: "Вече две десетилетия имаме привилегията да избираме, променяме и развиваме творческия си път. Точно това дефинира, обогатява и отличава стила ни, който феновете ни ще могат да чуят съвсем скоро. Подготвили сме емоционално и енергично шоу, което включва както емблематични парчета от старите ни албуми, така и много нови".

"Много харесвам българската публика. Тя изпъква със своя темперамент, страст, любов към музиката и умение да се забавлява. На партито на 23-ти ще им представя мощна и много свежа селекция от продукцията на моя лейбъл 1605. Очаквам да се срещнем и раздвижим с техно и тек-хаус вибрациите, които ще залеят залата", казва Umek.  

Билети за Solar Christmas 2013 - в мрежата на Eventim.bg, на Белия бар в "Ялта", както и на място в деня на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички