Dubioza Kolektiv отново в София


Dubioza Kolektiv отново в София

4434

Една от най-популярните съвременни балкански групи - Dubioza Kolektiv, ще гостува отново в България  - традиционно по покана на Строежа.

Концертът е обявен в столичния клуб "Маймунарника" на 29 август.

Билетите за събитието - общо 2 000, са  в продажба в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 25 лв. (самата дата и място - 30 лв.) са обект на силен интерес, който е съвсем основателен. Както MySound.bg огласи, бандата успя напълно да разпродаде  две поредни дати в "Микстейп", втората от които само за три дни след пускането на емисията. Тогава около 1700 души видяха на живо шеметата изява на босненците.

Пропуски за предстоящето шоу на гостите се продават на касите в Строежа, "Маймунарника", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Ориндж", "Евротурс", Cashterminal.

Dubioza Kolektiv на практика завладяха Европа през 2013. Групата участва в редица фестивали в Дания, Чехия, Полша, Франция, Хърватска, Сърбия и т.н., като стигна дори до Колумбия. Постигна рекордна посещаемост на Fusion Stage за цялата история на Exit, а повечето ѝ самостоятелни концерти са перманентно напълно разпродадени предварително.

Формацията се радва на особена почит от българската аудитория и всеки неин лайв е очакван с голямо нетърпение.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички