Руслан Мъйнов записва албум, ходи на уроци по солфеж и пиано


Руслан Мъйнов записва албум, ходи  на уроци по солфеж и пиано

4716

Руслан Мъйнов ще се изяви с Русенската и Пловдивската опери на 13 и 17 януари, изпълнявайки едни от най-любимите си арии и песни от обичани руски филми.

Освен тези концерти актьорът подготвя и свой албум, който ще излезе през февруари, а през пролетта неговите почитатели могат да очакват и голям концерт в София.

Виж изпълнението на "Очи чeрные" ТУК.

Това е първи сингъл от предстоящия му албум "Руслан Мъйнов пее любими руски песни". В записа на "Очи чeрные" участват Людмил Горчев – аранжимент, Ясен Велчев – пиано, Димитър Тишев – кларнет, Димитър Митев – барабани, Прокопи Андреев – бас китара и щрайх оркестър.

Добил световна популярност, стариният руски романс е изпълняван в различни аранжименти от много световни звезди - Луис Армстронг, Николай Гяуров, Лолита Торес , Мирей Матийо, Патрисия Каас, Фьодор Шаляпин, Владимир Висоцки, руския хор на Червената армия със солист Иван Ребров и много други.

За да се подготви за тези важни събития, Руслан е отказал всякакви срещи с приятели, записал се е на солфеж и пиано, но все пак е намерил време да посрещне цели два пъти Коледа и Нова година, уточни самият той в разговор с Деси и Сашо, водещи на предаването "Преди обед".

Сред ангажиментите на Мъйнов през идните месеци са и снимките на 7-и сезон на сериала "Столичани в повече", които трябва да започнат през февруари. Междувременно зрителите на bTV и фенове на сериала избраха и своята най-любима реплика от 6-и сезон. Безспорен победител е отец Григорий (Ненчо Илчев) и неговите думи: "Как не ви е срам да искате пари от хората за вода, бе, госпожа! Не ви ли е неудобно, то Господ тая вода я е пуснал за всички. Ако водомерите бяха от Бога, то в Библията щеше да пише "И сложиха водомери на река Йордан".

Хванат отново натясно, хитрият свещеник се опитва всячески да избяга от отговорност и от плащане на сметки, като отрича категорично да е разпломбирал водомера на църквата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички