Jazz FM радио с изцяло нов сайт


Jazz FM радио с изцяло нов сайт

3726

Нова музика, интервюта с артисти, информация за значими културни събития – съдържанието на ефирната програма на Jazz FM радио още по-силно ще присъства в интернет с изцяло новия сайт на радиостанцията, който е на разположение на почитателите на джаз музиката на www.jazzfmbg.com.

С модерната си визия и новите си функционалности той дава възможност за още по-приятно и близко общуване с любимото изкуство.

Новият сайт на Jazz FM ще осигури на любителите на джаза лесен начин да откриват детайлна информация за концертите, проектите, изпълнителите и всичко, свързано с богатия свят на джаза.

Вече 14 години Jazz FM популяризира в България джаз, соул, ритъм-ен- блус и фънк музиката с най-добрите представители на тези стилове от началото на звукозаписната ера до сега. Всяка година водещите Светослав Николов, Таня Иванова, Емил Войников и Мирослава Кацарова представят с авторски ревюта стотици албуми, правят десетки интервюта с артисти от България и целия свят. Цялата информацията на сайта на радиото вече може да се види в допълнение с песни, видеоклипове, фотогалерии.

Новият сайт на Jazz FM дава възможност посетителите веднага да споделят в социалните мрежи публикациите за музикалните си любимци. Търсачка ще им помага бързо да открият информацията, която ги интересува, в богатството от близо 1 000 публикации.

Jazz FM се отличава с разнообразието на музиката, която излъчва – песните във фонотеката на радиото са над 20 000. Заглавието на излъчваната в ефира песен продължава да се изписва на заглавната страница на сайта, но вече може да се види и в специалния модул за слушане в интернет.

От jazzfmbg.com можете да слушате интернет радиото за съвременен джаз Jazz FM Lounge. На сайта е публикувана информация как чрез есемес  слушателите могат да разберат заглавието и изпълнителя на текущото изпълнение, както и какви са възможностите за връзка с радиото. Сайтът на Jazz FM е двуезичен, като основните публикации са и на английски език.

Новият сайт на Jazz FM радио е разработен от Studio X.

Още от Джаз/Блус


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички