Клуб Mixtape 5 празнува гръмко трети рожден ден


Клуб Mixtape 5 празнува гръмко трети рожден ден

4280

Популярният столичен клуб Mixtape 5 ще отпразнува третия си рожден ден на 4 февруари.

Точно три години след онзи февруарски ден през 2011, когато екипът на бар "Петък" реализира мечтата си да създаде място, в което ще може да се случва всичко онова, за което в бара е тясно, отчетоха от управата на заведението.

От тогава до днес, простичката математика показва, че клубът е бил домакин на повече от 610 музикални събития. В същия онзи сив и скучен подлез, през който всички бяхме свикнали само да преминаваме разсеяно в забързаното си всекидневие, припомнят купонджиите. Повече от 610, защото в тази цифра не влизат дните, в които на това място са били заснети едни от най-популярните български музикални клипове и филми и са се провели репетиции по актьорско майсторство и много други социални дейности.

С благодарност към всички усмивки, доверие и приятни моменти заедно, управата на клуба ще полее празника в компанията на своите приятели, колеги и фенове.

Главна роля в музикалната почерпка към гостите ще бъдат бандите P.I.F., българските реге посланици Roots Rocket - Sen I, Zafaya и Jahmmi Youth, момчетата от Funky Miracle и взривоопасните C4. Зад грамофоните ще се вихрят SAVA (Camp Sessions); Jаna, Bumboo и Diamondz (Cool Kids). Освен обявените имена, в празничния ден ще има и солидна доза изненади, които ще бъдат запомнени за дълго - или поне до следващия рожден ден, уверени са организаторите.

Фиестата започва в 20.00 ч.  

Повече информация за събитието можете да откриете във Фейсбук на адрес
https://www.facebook.com/events/1375216692738776/
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички