MC Dynamite се присъединява към героите на Evolution


MC Dynamite се присъединява към героите на Evolution

4341

Силен уикенд предстои за столичния клуб "Ялта", номиниран за пореден път в класацията на престижното списание за електронна музика DJ MAG DJ MAG Top 100 Clubs.

Както MySound.bg своевременно информира, две събития ще се разразят в популярното заведение този петък и събота.

На 21 февруари ударно и бясно стартира новият пилотен проект на "Ялта" и HMSU, озаглавен Еvoluition. Bukem In Session ще е първото от поредицата дръм-ен-бейс партита, които веднъж месечно ще радват пристрастните фенове на подстиловете на електронната музика. За откриващото събитие с главното участие на LTJ Bukem в Room 2 пристига и британското емси Dynamite.
 
Dominic Smith (на снимката), както е истинското име на госта, започва кариера си през 90-те години в Crush FM. През 97-ма дебютният му албум с изпълнителя Onallee печели Mercury Music Prize. През годините Dynamite си сътрудничи с много артисти, сред които Andy C, High Contrast, Caspa, Netsky, DJ Zinc и др. Има над 1 300 тракове в мрежата с участието на някои от най-популярните имена в денс музиката, а две от тях са включени в саундтрака на световноизвестната игра Need For Speed: "Bounce" и "After Party". "Щом хвана микрофона, дансингът направо избухна. Още от първия бийт веднага разбрах, че става въпрос за нещо специално. Гласът му се сливаше с мръсния бас и ритъм, а публиката не можеше да му се насити", споделя Rick Warner, автор в топсайта за електронна музика residentadvisor.net.

В партито ще се включат още българската формация High Roll, Аcidtrip (HMSU), както и Bruhu (Camp Sessions).

В събота, 22 февруари, клуб "Ялта" ще отпразнува своя 23-ти рожден ден с водещото немско дуо Booka Shade, американския експериментатор Mark Farina и резидентите на клуба  – Liubo Ursiny, Stefan Popov и Runo.
 
В дискографията на Booka Shade са 5 албума ("Memento", "Movements", "The Sun & The Neon Light, More!, както и издадения през 2013 "Еve"); хитовете "Night Falls", "Mandarine Girl" и "In White Rooms", обиколили световните клубове; ремикси за Depeche Mode, Moby, Kings Of Leon; първа позиция в музикалния сайт Beatport; миксиране на годишнaта компилация "All Gone Ibiza" на Pete Tong за BBC Radio 1. Германското дуо впечатлява още и с енергични изпълнения на живо, нареждайки се на № 5 в световната класация на Resident Advisor.

Паралелно със сета на Booka Shade в Room 2 ще върти американецът Mark Farina. Стартирал музикалната си кариера като трoмпетист в маршова групa и барабанист в кавър банда, той прави рязък завой с участието си като гостуващ диджей в чикагския клуб WNUR.

Билети на цена от 20 лв. (Bukem In Session) и 25 лв. (Booka Shade и Mark Farina) - в мрежата на Eventim и Белия бар в "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички