Български фестивал рекламира родното ни изкуство в Турция


Български фестивал рекламира родното ни изкуство в Турция

3810

Фестивалът "Арт Мастърс" ще събере талантливи изпълнители в Турция през април за трета поредна година.

Събитието - перфектно съчетание на приятна почивка с незабравими изживявания за участниците, а е и реклама на българската култура зад граница, дава среща на талантливи изпълнители в различни сфери на изкуството от цяла България в съседна Турция.

Фестът ще се състои в екзотичния курорт Дидим - една от егейските перли на Турция, от 26 април до 1 май. Целта на организаторите е да предоставят възможност на участниците да общуват помежду си, да обменят опит и едновременно с това да популяризират българската култура и изкуство зад граница. Идеята е да се използва обединяващата роля на изкуството за културен обмен, осъществяване на културни контакти и мостове между различни градове, държави и нации.

Пъстро дефиле на всички групи ще премине през центъра на популярния турски курорт, поредица от концерти ще представят българското изкуство пред публиката и пред многобройните гости от цял свят. Семинари и уъркшопове ще дадат възможност на участниците да научат нови неща, да обменят опит и творчески идеи. Всичко това ще бъде съчетано с чудесни възможности за почивка, разтоварване и редица забавления.

Всяка година "Арт Мастърс" събира в Турция стотици, които в продължение на 6 дни са част от неповторима атмосфера, изпълнена с танци, музика, игри и изненади. Миналата година в него се включиха групи от София, Пловдив, Варна, Велинград, Перник и Радомир.

Заявките за предстоящото издание се приемат на тел: 0893 490 623 и на имейл: artmastersfestivals@hotmail.com. Организаторите са помислили за всичко – игри и анимации за най-малките, приключение с яхта, екскурзии и всякакви спортове за активните, собствена плажна ивица, СПА център и прекрасна градина за тези, които се нуждаят от почивка.

Филм за предишното издание на фестивала - на:
http://www.youtube.com/watch?v=83eT8ErWLgo

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички