Део, Лео и Йордан Йовчев откриват футболен турнир


Део, Лео и Йордан Йовчев откриват футболен турнир

3867

Системата на Coca-Cola в България кани на откриването на третото издание на междуучилищния футболен турнир "Купата на Coca-Cola: Играй с нас!".

Събитието, което ще се проведе на закритото футболно игрище в спортния комплекс в столичния парк Заимов (централен вход откъм бул. "Янко Сакъзов") на 5 март (сряда), ще бъде открито от едни от най-обичаните телевизионни и музикални звезди Део и Лео, легендарния български гимнастик Йордан Йовчев, както и спортисти от водещи български футболни отбори. Междувременно, Део и Лео пяха с децата от SOS селища България на светлия християнски празник Сирни Заговезни, обединил някои от най-известните лица и топготвачи, които посветиха деня си на семействата от SOS Детско селище Дрен. Другите изявени имена бяха актрисите Силвия Лулчева и Елена Петрова и шеф готвачите Андре Токев, Димитър Клаклов и Виктор Ангелов – собственик и главен готвач на ресторант "Шефс". Всички те зарадваха децата, като приготвиха с тях любимите им ястия. Део и Лео мотивираха малчуганите да помогнат на SOS родителите за подреждането на масата, като им обещаха да изпеят няколко песни. Тяхното изпълнение се превърна в концерт и така обядът прерасна в голямо семейно тържество, в което се включиха и малки и големи. Посещението на звездите и готвачите бе част от инициативата "Топла супа всеки ден", в рамките на която Бульони MAGGI® прави дарение в полза на SOS Детски селища България, предназначено за осигуряването на основна част от тяхното ежедневно меню през цялата година.

Заповядайте и в парка Заимов да поощрим активния начин на живот сред децата, приканиха организаторите.

"Купата на Coca-Cola: Играй с нас!" се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерство на образованието и науката, Столична община и общините Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Благоевград и Велико Търново.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички