Крисия и приятели от Разград ексклузивно по bTV на 9 март


Крисия и приятели от Разград ексклузивно по bTV на 9 март

4488

Трите концерта-подарък на финалистките в "Шоуто на Слави" - Крисия, Симона и Гергана,  ще бъдат излъчени тази пролет по bTV.

Децата, които покориха цяла България с таланта си, ще зарадват родните си градове със специални спектакли.

Медията ще излъчи ексклузивно концерта на превърналата се в любимка на зрителите Крисия от родния ѝ Разград от 20.00 ч. тази неделя, 9 март.

Зрителите ще имат възможност да се насладят на първата изява на сцена на момичето, спечелило мястото до г-н Андреев в "Шоуто на Слави". Освен Крисия, в концерта взимат участие всички седем претендентки от конкурса, самият г-н Андреев и Тереза Тодорова – другата партньорка на младия талант.

Концертът, превърнал се в истинско събитие, събра на една сцена момичето, покорило цяла България с гласа си, актьорите от "Шоуто на Слави", музиканти от Ку-ку Бенд, както и специален гост изпълнител. Зрителите ще станат свидетели на един ексклузивен дует между Крисия и Криско, които ще изпълнят хита "Почивни дни". В много емоционален разказ на сцената ще стане ясно от музикалния педагог на Крисия - Свилена Дечева, как е открила таланта на малкото момиче и лесно ли се работи с нея.

Водещи на концертите са Иво Сиромахов и Филип Станев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички