Шоуто на Блейз Бейли в детайли


Шоуто на Блейз Бейли в детайли

4190

Блейз Бейли (Blaze Bayley) пристига с бекинг групата на основателя и първи певец в AC/DC Дейв Евънс (Dave Evans) - Absolva, за шоуто си в София.


Както MySound.bg вече огласи, концертът е в клуб 8 Ball от 21.00 ч. на 22 март, събота.

Екс-вокалът на легендарните Айрън Мейдън ще представи новия си диск – "Soundtracks Of My Life", сборен албум, който съдържа 30 от неговите хитове. В репертоара за вечерта са 20 песни от соловия период на Блейз, както и парчета от изявите му на фронта на Айрън Мейдън и Уулфсбейн.

Absolva е нова британска група, в основата на която са музикантите от Fury UKChris Appleton (китари), Martin MCnee (ударни) и басистът Daniel Bate. Веднага след концерта в клуб 8 Ball ще има афтърпарти, на което гостите ще раздават автографи, ще се снимат с почитателите си и ще могат да поговорят с тях. На афтърпартито ще звучат най-големите хитове от Новата вълна на британския хеви метъл (N.W.O.B.H.M).Chris Appleton е обявен от музикални критици за новия Eddie Van Halen. Той с лекота изпълнява песните на Айрън Мейдън. Освен на Блейз, музикантите от Absolva са бекинг бенд и на първия вокал на AC/DCDave Evans.

Събитието е организирано от ICreative Events и е седма част от поредицата N.W.O.B.H.M. Night, серия, посветена на Новата вълна на британския хеви метъл – течение в европейския рок в периода 1979 – 1983.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички