Ричард Клайдерман с импровизирана изява в София


Ричард Клайдерман с импровизирана изява в София

3882

След невероятния си концерт във Велико Търново в навечерието на празника на града -  21 март, Ричард Клайдерман (Richard Clayderman) замина за София, за да отпразнува последното си участие за този месец.

Екзалтиран от препълнената зала и страхотната публика, световноизвестният пианист взриви с настроение и музика пиано-бар "Изток". Неочакваното посещение на легендата направо подлуди посетителите. Гостът превзе пианото за почти час и изсвири разтапящи балади, мелодии на световноизвестни джаз пиеси и вечни класики. Единственото му условие бе да има купа с лед и парченца лимон до него, за да охлажда от време на време ръцете си. "Изток" е избран от Клайдерман като най-стария пиано-бар в столицата и заради автентичния роял, на който свирят младите таланти на България.

Самият пианист споделил, че така не се е забавлявал от години и че българите са страхотни веселяци. Към 4 часа сутринта маестрото поел отново към Велико Търново, а след това към Румъния.

Въпреки нежеланието да си тръгва толкова скоро от България и най-вече от Търново, виртуозът е очакван с нетърпение и в родната му Франция, където има участия и работа по новия си проект.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички