Стефан Вълдобрев с концерт в Деня на театъра


Стефан Вълдобрев с концерт в Деня на театъра

3726

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи) ще се появят за една от редките си концертни изяви този четвъртък, 27 март.

Събитието ще се състои в клуб "Терминал 1". Вечерта ще започне в 22.00 ч. със сет на Мирослав Иванов квартет. В състава са китаристът Мирослав Иванов (предпоследен вдясно на снимката), Радослав Славчев (бас), Димитър Семов (ударни) и Милен Кукошаров (клавишни).

Специален гост зад барабаните този път ще бъде Николай Данев-Brown Sugar. Квартетът ще свири пиеси от албума "Directions", който излезе точно преди година. Стилът е смес, която самите музиканти определят като уърлд, а проектът е представен на много фестивали досега.

Самият лайв неслучайно съвпада с датата, на която се отбелязва Международният ден на театъра, когато Съюзът на артистите в България връчва ежегодните си награди "Икар".

Концертът ще се превърне в своеобразно афтърпарти на церемонията. Посетител, присъствал на награждаването в Народния театър, след показване на билета си от театралното събитие на входа на клуба, влиза напълно свободно и безплатно и на концерта на Стефан Вълдобрев. Правото на достъп е валидно до запълване на капацитета на "Терминал 1" (500 души). Обичайните заподозрени стартират малко след 23.00 ч., като ще изпълнят два сета с общо времетраене от над два часа с малка пауза, което ще позволи и дошлите по-късно да се насладят на изпълненията на живо.

Вечерта ще продължи с тематично подбрана музика.

Непосредствено преди началото на сета на Вълдобрев ще бъде представен видеоклипът към новата песен "Сняг над Сахара", включена в саундтрака към филма на Стефан Командарев "Съдилището" и с кадри от продукцията. Освен това ще прозвучат, разбира се, хитовете "Рай", "Едно", "Към", "Фойерверк", "Пропаганда", "Аз ли съм или не съм?", "Тя", "Бряг с цвят най-зелен" и много други.

Билети за концерта на 27 март - в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 8 лв. Каси: "Строежа", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Ориндж", "Евротурс" и Cashterminal.

С оглед на ограничението в капацитета, организаторите препоръчват предварителното закупуване на пропуски.

"Терминал 1" е на улица "Ангел Кънчев" 1.


 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички