Цеца разпродава Арена Армеец


Цеца разпродава Арена Армеец

4290

За по-малко от седмица са продадени над хиляда билета за концерта на Светлана Ражнатович в София, информираха организаторите от Moko Solution.

Както е известно, балканската кралица ще пее в зала "Армеец" от 20.00 ч. на 7 ноември.

Самата Цеца е шокирана от интереса, който предизвика предстоящото ѝ гостуване у нас. "От седмица насам пощата ѝ и нейната фейсбук страница са препълнени с писма от български фенове", заяви мениджърът на сръбската изпълнителка.

Тя обещава, че това ще бъде най-разтърсващото шоу, правено някога извън територията на нейната родина. Цеца даде специално интервю по темата за сръбската национална телевизия, а на въпроса защо именно концертът ѝ в България ще бъде най-добрият, тя заяви: "Ние сме изстрадали народи, особено през последните 20-30 години, просто искам да направя тези хора щастливи...".

Певицата ще пристигне у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, като репетициите им започват още от началото на април. Едно от условията към организаторите на събитието е тя сама да избере кой да подгрява публиката преди нейното излизане на сцената.

"Майката на нацията", както я наричат в Сърбия, ще представи на родна земя най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес. "Poziv", "Zuto Pile", "Maskarada", "Beograd", "Lepi grome moj", "Zabranjeni grad", "Gore od ljubavi", "Lepotan", "Tacno je" и  "Rasulo" са само част от репертоара, който Цеца готви за българските си почитатели.

Билети за концерта в "Арена Армеец" се продават в мрежата на TicketPro и Eventim на цени от 20 лв. до 55 лева.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички