Хю Лори с концерт в зала 1 на НДК на 11 юли


Хю Лори с концерт в зала 1 на НДК на 11 юли

4712

Британският актьор и музикант Хю Лори (Hugh Laurie) ще изнесе първия си концерт в България по покана на EventEase в зала 1 на НДК на 11 юли.

"Докторът" с особено специфично чувство за хумор ще се изяви у нас като част от световното турне в подкрепа на албума "Didn’t It Rain". Доктор Хаус идва със своя бенд The Copper Bottom със съдействието и на продуцентско студио Artishock.

Придобил световна популярност с култовата си роля в сериала "Доктор Хаус", Хю Лори сe превърна в идол на всички с бруталната си откровеност и нетрадиционен метод на лечение, базиран на съвършено точната интуиция. Актьор, продуцент, режисьор и писател, знаменитият британец има и впечатляваща кариера на музикант и композитор. Именно с последните две "роли" се е заел най-сериозно напоследък многопластовият Хю, който успя да впечатли всички меломани с двата си студийни албума: "Let Them Talk" (2011)  и "Didn’t It Rain" (2013).

Израснал в люлката на джаза Ню Орлийнс, Лори е привлечен от музиката още от ранна детска възраст, когато започва да пее, свири на пиано, китара, барабани, хармоника и саксофон.

През 2011 Warner Bros Records издава първия му албум "Let Them Talk", вдъхновен от джаза и блуса и представящ личното пътешествие на музиканта към вечните стилове. Подобаващо оценен от музикалните фенове по целия свят, дискът става първо стъпало към успешна музикална кариера. А логичното продължение не закъснява с проекта "Didn’t It Rain", песни от който ще прозвучат в зала 1.   

Билетите за концерта са вече в продажба на касите на НДК и онлайн на Ticketportal.bg на промо цени от 40 лв. до 90 лв. В продажба са и лимитиран брой VIP пропуски от 100 до 120 лв.

Линк към онлайн билетите:
http://www.ticketportal.bg/predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=425690

Събитието във facebook:
https://www.facebook.com/events/288924161272934/?context=create&source=49#

Видео линк:
http://www.youtube.com/watch?v=Yo_-716N3Y8&list=RDNuKA7UTaYB8

Повече за Хю Лори:
http://www.youtube.com/watch?v=Yo_-716N3Y8&list=RDNuKA7UTaYB8
https://www.facebook.com/HughLaurie?ref=br_tf

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички