Бохемска история с Леа Иванова, Аспарух Лешников, Тодор Колев...


Бохемска история с Леа Иванова, Аспарух Лешников, Тодор Колев...

4349

Пеещата актриса Ралица Бежан и екип от музиканти ще представят "Незабравимите" в популярния столичен клуб Студио 5 на 6 март.

Същия ден изпълнителката има рожден ден.

След първия голям успех на проекта, Ралица обещава да го превърне в истински спектакъл. Настоящата изява ще е първа от поредицата, възраждаща песните от 30-те до 80-те години. В репертоара на Бежан са евъргрийни на Аспарух Лешников, дуо Нове, Леа Иванова, Ирина Чмихова, Лиана Антонова, Мими Николова, група Домино, Тодор Колев.

Цялата носталгично-новаторска еуфория ще бъде гарнирана с много танци. Във вихъра на суинга и страстното танго ще се изявят създателите на "Линди хоп-България" Явор и София.  Гостите, сред които се очакват популярни актьори като Йоана Буковска, Иван Юруков, Диана Любенова и други, ще станат част от една истинска ретро разходка из романтиката и чара на павираните улици, вълнуващия нощен живот в митичния навремето софийски бар "Астория", стилните жени и галантните мъже, или в епохата на истинските бохеми.

Гаранция за незабравимото изживяване е бъдат топлият, нежен тембър на Ралица Бежан и талантливите музиканти, който ще й акомпанират - Калин Жечев – пиано, Лазар Бенов – ударни, Денис Гоев – тромпет и Димитър Сираков – контрабас.

Заради рожденичката се очакват и други изненади. Цена на билета: 8 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички